Desaparició de la finstra d'administrador del lloc

Desaparició de la finstra d'administrador del lloc

per Josep Martí Mayoral -
Nombre de respostes: 1
La setmana passada vaigentrar al Moodle 2, vam fer el canvi de contrasenyes, vam fer dos perfils nous i va anar bé. Avui quan ens hi hem tornat a posar, veiem que ens ha desaparegut la finestra d'administrador del lloc. Nosaltres entravem com usuaris coordinadortic i coordinadoreso1, pero l'usuari admin no pot entrar, tot i que escriu la contrasenya nova que vam posar la primera vegada.

No se que és el que ha passat i com solventar-lo.

Gràcies
En resposta a Josep Martí Mayoral

Re: Desaparició de la finstra d'administrador del lloc

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Josep,
La setmana passada vaigentrar al Moodle 2, vam fer el canvi de contrasenyes, vam fer dos perfils nous i va anar bé.

Aquests perfils són el teu usuari i el de l'Òscar Peris?

Avui quan ens hi hem tornat a posar, veiem que ens ha desaparegut la finestra d'administrador del lloc.

El bloc Configuració està actiu, el problema és que amb el teu usuari que és amb el que ho deus haver provat, no pots accedir a tot el que pot accedir l'administrador/a (Administració del Lloc per exemple) ja que tens un rol de Creador de cursos. En el cas de l'Òscar tampoc veu res perquè no està ni com a gestor ni com a creador de cursos i tampoc està inscrit a cap curs. El bloc Configuració és un bloc contextual que mostra diferents opcions depenent de l'usuari/ària que hi accedeix.

Nosaltres entràvem com usuaris coordinadortic i coordinadoreso1, però l'usuari admin no pot entrar, tot i que escriu la contrasenya nova que vam posar la primera vegada.


Aquests usuaris coordinadortic i coordinadoreso1 no existeixen al vostre Moodle.

Si no recordeu quina és la contrasenya de l'admin (va ser canviada per darrera vegada el 4 de juliol) hauríeu de demanar una restauració des del portal d'Àgora (http://agora.xtec.cat/portal).

Fins ara,
Mònica