PROBLEMES AMB ELS QUESTIONARIS DE MATEMATIQUES

PROBLEMES AMB ELS QUESTIONARIS DE MATEMATIQUES

per Hermenegildo Querol Pallares -
Nombre de respostes: 2
Hola,
ja he vist al fòrum que la importació dels questionaris al fer la migració ha donat problemes. S'importen les preguntes però t'has de refer el questionari. El meu problema és que no em llegeix les fòrmules de matemàtiques que faig servir en les preguntes i respostes dels questionaris. Apareix el codi font a la pregunta enlloc de la fòrmula. És com si no tingués habilitat el LaTex. Sóc un dels gestors encarregats de fer la migració al meu centre, però no ho he pogut solucionar. Suposo que ho ha d'habilitar l'administrador de centre. Si és així, què i com cal fer-ho. Gràcies per la vostra ajuda
En resposta a Hermenegildo Querol Pallares

Re: PROBLEMES AMB ELS QUESTIONARIS DE MATEMATIQUES

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Hermenegildo,
va haver algun problema amb la restauració dels qüestionaris (EOI Drassanes) però en principi, ja està resolt. Si teniu problemes mireu de restaurar el curs de forma manual a veure si així funciona correctament.

Pel que fa a les fórmules que no es visualitzen, efectivament no teniu el filtre activat, l'hauria d'activar l'administrador/a del Moodle. Si un cop activat segueix sense funcionar, necessitaríem que ens passessis l'enllaç del qüestionari concret on està fallat per poder-ho mirar.

Fins ara,
Mònica