Missatgeria interna al Moodle

Missatgeria interna al Moodle

per Ester Forné Castaño -
Nombre de respostes: 2

Benvolguts i benbolgudes

Fa tres cursos que estem utilitzant el Moodle a l'aula i n'estem molt contents i contentes. Però fa  unes setmanes se'm va deshabilitar la missatgeria interna, -no dubto que fos jo mateixa en algun intent de fer modificacions en el nucli del sistema-.

Estic intentant tornar-la a habilitar i no puc.

En mode edició funciona i podem veure l'etiqueta, però quan canvio a mode normal, l'etiqueta queda oculta. He revisat opcions de les etiquetes...etc... però no hi ha manera.

El fet és que l'opció de missatgeria ha quedat desahabilitada en els tres cursos , l'actual i els 2 anteriors.

L'adreça del curs: http://agora.xtec.cat/ceipfarigolaclot/moodle/

Em podrieu ajudar?

Moltes gràcies a tothom

Ester

En resposta a Ester Forné Castaño

Re: Missatgeria interna al Moodle

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Ester,
per tornar a activar la missatgeria interna has d'identificar-te amb un usuari que tingui rol d'administrador i anar a Administració del lloc > Seguretat > Normativa del lloc i marcar l'opció "Habilitar el sistema de missatgeria".

Un cop fet això hauríeu de recuperar la missatgeria per tots els cursos.

Tingues en compte, que no és recomanable tenir cursos antics dins del Moodle perquè ocupen espai, en el vostre cas teniu molt poquets cursos i no passa res, però en el moment que el vostre Moodle comenci a créixer ocuparan espai innecessari. El més adient seria fer còpies de seguretat dels cursos antics i descarregar-les i esborrar-les del servidor; seguidament eliminar també aquests cursos antics.

Ja ens diràs si t'ha funcionat i si has tingut algun altre problema.

Fins ara,
Mònica