Puntuacions JClic

Puntuacions JClic

per Bingen Eguzkitza -
Nombre de respostes: 1
Hola,

estava consultant les puntuacions d'una activitat JClic que tinc penjada al Moodle, i no aconsegueixo esbrinar en quin ordre apareixen. Apareixen 6 columnes:
Últim accés Activitats fetes Activitats encertades Temps total Puntuació Intents
però no estan ordenats per cap d'aquestes.

En qualsevol cas, és possible variar l'ordre i fer que els alumnes apareguin llistats segons alguna d'aquestes columnes?

Quina és exactament la diferència entre activitats fetes i encertades. És a dir, quan es considera una activitat encertada? Té a veure amb el paràmetre que apareix en definir l'activitat? I com es calcula la puntuació? No correspon a la relació entre encertades i fetes, es refereix doncs a la mitjana de puntuacions que apareixen en l'activitat JClic?

He buscat en el fòrum i no he trobat aquesta informació, però si ja s'havia tractat el tema disculpeu.

Gràcies,

ßingen.

En resposta a Bingen Eguzkitza

Re: Puntuacions JClic

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola ßingen,
l'ordre en què apareixen les qualificacions no es pot modificar i tampoc no es poden ordenar segons altres criteris. Ho afegirem com a millora de cara a properes versions del mòdul.

La diferència entre les activitats fetes i encertades és que les activitats fetes les compta encara que no s'hagi realitzat correctament (s'ha passat de llarg) i les encertades són les que sí que s'han finalitzat.

La puntuació de les activitats es calcula a partir dels encerts i els errors que es donen mentre es fan, no és el mateix fer una activitat correctament a la primera sense cap errada que anar provant fins encertar. En el cas que hi hagi diferents intents d'una mateixa activitat pots veure la puntuació de cadascun dels intents fent clic a "Mostra el detall de les sessions".

Si vols, ens pots facilitar el teu curs moodle per poder veure quines dades t'estan apareixent i mirem si està fallant alguna cosa.

Fins ara,
Mònica