No podem accedir al llibre digital

No podem accedir al llibre digital

per ENRIQUE ALEGRE VALLS -
Nombre de respostes: 8
Hola, aquest cap de setmana els alumnes i professors no hem pogut accedir als llibres digitals des del moodle d'agora, com fèiem normalment. En canvi, si que hem pogut accedir directament a través de l'enllaç de l'editorial.  Ens caldria recuperar l'accés des del moodle. És possible?
En resposta a ENRIQUE ALEGRE VALLS

Re: No podem accedir al llibre digital

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Enric/Xavier!

Gràcies per l'avís! Acabem de fer la prova i hem pogut confirmar que, tal i com ens comenteu, està fallant la connexió des dels servidors d'Àgora als llibres digitals dels diferents proveïdors de continguts (i, per aquest motiu, no és possible accedir-hi mitjançant el mòdul de Marsupial).

Ara ens posarem en contacte amb l'equip de sistemes perquè revisin el problema però el més probable és que fins demà a primera hora no es pugui resoldre. Per aquest motiu, us preguem que disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar. Intentarem solucionar-ho el més aviat possible i, si hi ha qualsevol novetat, us mantindrem informats.

Una abraçada i fins aviat!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: No podem accedir al llibre digital

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola!
Us informem que ja s'ha resolt la incidència que impedia l'accés als llibres digitals des dels espais Moodle d'Àgora. 
Disculpeu les molèsties que aquest problema us hagi pogut ocasionar.
Una abraçada i fins ara!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: No podem accedir al llibre digital

per Mireia Dosil Bonmati -
Hola,

nosaltres encara no podem accedir al llibre digital d'anglès de l'editorial oxford des de l'àgora moodle tal i com féiem fins ara. Quan miro l'estat del marsupial a 'recursos remots' i comprovo la connexió l'editorial Teide em diu ok però en canvi Oxford em dóna un error d'autenticació.


I quan un nano vol accedir al llibre digital Oxford des del moodle li dóna el missatge d'error:

Error d'autenticació, codi: 0, Error inesperat.

Gràcies,

Mireia
En resposta a Mireia Dosil Bonmati

Re: No podem accedir al llibre digital

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Mireia!
Hauríeu de contactar amb aquesta editorial (Oxford) ja que, pel que hem vist, el problema és que les dades que aquest proveïdor de continguts ha facilitat a Àtria no són correctes. 
Ja ens mantindreu informats de si es resol aquesta incidència. Per descomptat, si necessiteu un cop de mà i/o no obteniu resposta per part de l'editorial ja ens avisareu també.
Una abraçada i fins ara!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: No podem accedir al llibre digital

per Mireia Dosil Bonmati -
Hola Sara,

després de vàries voltes amb l'editorial no aconseguim resoldre el problema. Els informàtics d'oxford diuen que pot ser un problema de proxy (?) que dongués algun missatge que no deixés conectar amb les llicències d'oxford. Diu que han parlat amb atria i els hi han dit des d'allà que les llicències són correctes.

T'adjunto els correus a sota a veure si pots entrendre-hi alguna cosa i ajudar-nos a solucionar el problema:

---------- Forwarded message ----------
From: Joan.Castellvi <Sdlg.Girona@oup.es>
Date: 2012/2/13
Subject: RE: 02IVILAF - 17008390 - IES. DE VILAFANT - INCIDENCIA 0000528
To: lcanet@xtec.cat, msalo@xtec.cat
Cc: "Mayte.Calatayud" <Mayte.Calatayud@oup.es>, "Alicia.Monge" <Alicia.Monge@oup.es>, "Diana.López" <Diana.Lopez@oup.es>, nsaez@virtus360.com


Hola Lídia, Rosa,
Aquest matí he parlat amb la Mireia i l'hi he dit que us mirava per una altra banda que ha pogut passar.
He trucat a ATRIA directament i m'han comentat el mateix que em diuen de Virtus, el cas és que les llicències estan actives.
Desde ATRIA m'han comentat que pot ser un problema del vostre PROXY, que dongués algun missatge que no deixés conectar amb les llicències d'oxford.
M'han comentat que això ho haurieu de dirigir al SAU d'ensenyament, doncs sembla que és més un problema del centre. Jo la veritat és que em perdo, però sembla que el problema no està en les llicències.
Podeu passar aquesta informació a la Mireia? a veure si ho podem solucionar.
Per qualsevol cosa no dubteu en trucar-me o enviar-me un correu.
Estem en contacte,
joan


De: Noemí Saez [mailto:nsaez@virtus360.com]
Enviado el: lun 13/02/2012 13:38
Para: Joan.Castellvi

CC: Mayte.Calatayud; Alicia.Monge; Diana.López; lcanet@xtec.cat; msalo@xtec.cat
Asunto: RE: 02IVILAF - 17008390 - IES. DE VILAFANT - INCIDENCIA 0000528

Buenos días,

He comprobado algunos códigos al azar de cada uno de los archivos de Excel que me habéis pasado y no he encontrado ninguna incidencia: tienen fecha de caducidad 30 de agosto de 2012 y, los que están activados, lo están en un Moodle, no en una cuenta de Virtusbooks.

Si os puedo ayudar en algo más por favor no dudéis en pedírmelo.

Noemí Saez

www.virtus360.com

Síguenos en Twitter (click aquí)

Tel: +34 902 879 209


En resposta a Mireia Dosil Bonmati

Re: No podem accedir al llibre digital

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Mireia!

El problema no està a les llicències per accedir als llibres sinó al nom d'usuari/ària i contrasenya d'accés als serveis web que el proveïdor de continguts va proporcionar a Àtria i que vosaltres heu descarregat automàticament al fer clic sobre Recursos remots | Proveïdors | Actualitza proveïdors.

Hem tornat a actualitzar aquesta informació (per si havien revisat alguna cosa), però el problema continua present i no té res a veure amb el proxy perquè nosaltres també l'hem aconseguit reproduir fora de la vostra xarxa de centre. Us adjuntem una captura de pantalla del que obtenim a la pantalla Recursos remots | Estat de Marsupial com a mostra que podeu enviar al proveïdor.

Per tant, contacteu de nou amb el proveïdor de continguts i indiqueu-li que les dades d'accés als serveis web no són correctes i que, per tant, les haurien d'actualitzar a Àtria i avisar-vos perquè les torneu a descarregar mitjançant l'opció Recursos remots | Proveïdors | Actualitza proveïdors. Per descomptat, si tenen qualsevol dubte i/o podem ajudar-vos amb alguna cosa ja ens direu!

Una abraçada i sort!
Sara


Fitxer adjunt agora_vilafant_marsupial.png