No s'envien els correus amb els missatges dels Fòrums.

No s'envien els correus amb els missatges dels Fòrums.

per M Pilar Ferreiro -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Us escric amb un problema que fa mesos que tenim pendent: NO S’ENVIEN CORREUS amb els MISSATGES DELS FÒRUMS.

No hi ha problema amb la missatgeria interna, tant individualment com en grup els alumnes reben aquests missatges, però NO REBEN ELS MISSATGES DELS FÒRUMS dels diversos cursos.

Hem revisat tot el que ens heu dit en diversos missatges. imagino que aluna cosa fem malament perquè RES de RES, no ens funciona.

  • En hem assegurat que tots els alumnes estan subscrits obligatòriament als fòrum de noticies (i a altres fròrums de cursos)... però NO REBEN ELS CORREUS dels missatges dels fòrums.
  • Hem posat l’adreça del centre també com a correu de suport... NO FUNCIONA
  • Hem creat una altra adreça gmail i hem posat aquesta adreça en comptes del correu de centre, com a usuari smtp, amb la seva corresponent contrasenya, i com a correu de suport... NO FUNCIONA.
  • Hem fet el mateix però canviant el smtp a només smtp.gmail.com. TAMPOC.

JA no sabem que més fer. trist Sisplau aquest problema afecta i molt als cursos de nivell alt, i monogràfics que fan un us sistemàtic dels fòrums dintre de les seves activitats d’aprenentatge.

Els professors es queixen i ja no sabem que dir-los. La nostra adreça.

Gràcies!

M Pilar Ferreiro

En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: No s'envien els correus amb els missatges dels Fòrums.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola M.Pilar!

L'empresa que s'encarrega del manteniment d'Àgora-EOI està treballant per actualitzar la versió de Moodle als espais d'Àgora-EOI a la versió 1.9.12 (que és la que mateixa que tenen els centres que estan a Àgora) i, incorporar, entre d'altres, les millores amb l'enviament de correu que es van afegir durant el curs passat als espais Moodle d'Àgora. 

Per tant, en principi, quan s'hagi fet aquesta actualització s' haurien de solucionar els problemes que comenteu. 

Segons ens va comentar aquesta empresa la setmana passada, l'actualització és imminent i, si no hi ha res, no s'hauria d'endarrerir més d'una o dues setmanes més. Tot i així, contactarem de nou amb ells i els demanarem que us informin de les dates concretes en que està previst fer aquest canvi.

Una abraçada i fins aviat!
Sara