Problemes amb l'editorial Macmillan

Problemes amb l'editorial Macmillan

per Pedro López -
Nombre de respostes: 2
Hola. Faig la següent consulta per si algú em pot ajudar. Hem contractat entre altres els llibres digitals de l'editorial Macmillan d'anglès per a 1r, 2n i 3r d'ESO. Aquesta editorial ens apareix a Estat del marsupial juntament amb les altres editorials que tenim contractades però a l'intentar descarregar l'estructura dels seus llibres dóna invariablement error. No sé cap a on orientar les consultes, si és un problema que ja havia passat i s'havia detectar i resolt, si he de contactar amb l'editorial, si és problema de l'Àtria... No sé, però el cas és que amb la resta d'editorials contractades tot ha funcionat correctament, no més tenim el problema amb aquesta editorial.

La nostra adreça:
http://agora.educat1x1.cat/iespaucasals-badalona/moodle/

Moltes gràcies

Pedro López
Inst. Pau Casals

En resposta a Pedro López

Re: Problemes amb l'editorial Macmillan

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Pedro!

Les proves que hem realitzat l'equip tècnic d'Àgora amb les dades proporcionades per aquest proveïdor de continguts (Macmillan) tampoc han funcionat. Des de fa setmanes estem en contacte amb aquest proveïdor per ajudar-los a que solucionin els problemes que comentes. Ara bé, de moment, fins que no ho facin, no serà possible accedir als llibres de Macmillan des de cap Entorn Virtual d'Aprenentatge. Podeu consultar la pregunta freqüent Quins proveïdors de continguts s'han provat a Àgora amb el mòdul de Marsupial? per conèixer l'estat de les proves i saber si els problemes s'han resolt. A més, us recomanem que us poseu en contacte amb el proveïdor de continguts per intentar agilitzar el procés. Nosaltres, per la nostra banda, aprofitarem aquesta incidència per contactar de nou amb el proveïdor i intentar veure quan tenen previst solucionar-ho! Somrient 

Si teniu qualsevol novetat ja ens la fareu saber (nosaltres farem el mateix!).

Una abraçada i fins aviat!
Sara
En resposta a Pedro López

Re: Problemes amb l'editorial Macmillan

per JOSE ANTONIO CLUA SAMPIETRO -
Benvolguts amics,

la gent de MacMillan diuen que no tenen cap problema amb cap EVA, però nosaltres que estem amb Virtus tenim el mateix problema que vosaltres. Entre nosaltres, són uns ...

Finalment hem aconseguit que ens donin accés directe de forma provisional, però és un "rotllo" ja que els alumnes tenen una nova contrasenya.

Espero que siguin capaços de solucionar-ho, ja que, en teoria, estan en contacte amb diferents equips de diferents plataformes.

Josep Anton