còpies i restauració

còpies i restauració

per Anna Cruells -
Nombre de respostes: 2
Benvolguts,
En un dels fòrums recomaneu fer les còpies de seguretat per temes per no superar els 10Mb, però no veig com fer-ho. Precisament volia fer còpies tema per tema per poder-ho restaurar igualment, em refereixo en un curs configurat per temes.
Gràcies,
Anna
En resposta a Anna Cruells

Re: còpies i restauració

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Anna!

Moodle no permet configurar la mida de les còpies de seguretat dels cursos. Ara bé, hi ha algunes bones pràctiques que ajuden a reduir la mida. Et recomanem que li facis una ullada a la pregunta freqüent següent del projecte Alexandria on precisament s'explica com reduir la mida dels cursos: Què puc fer si el meu curs supera la mida màxima?

Esperem que aquesta informació et sigui d'utilitat. Si no fos així ja ens diràs! Somrient

Una abraçada i fins aviat!
Sara
Equip tècnic Àgora

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: còpies i restauració

per Anna Cruells -
Hola Sara,
No ens hem entès. Ja he llegit les maneres de fer còpies reduïdes i precisament volia aplicar això:

"Si tot i així el curs encara supera la mida màxima us podeu plantejar de dividir-lo en diferents temes. La utilitat "Importa" del menú "Administració" us pot facilitar la creació d'aquestes unitats més petites."

O sigui, que si tinc un curs organitzat en 13 temes, el que voldria fer són 13 còpies de seguretat i així restaurar-lo a la nova escola en 13 temes. Ja va passar l'any passat que si es fa la còpia sencera, a l'hora de restaurar-lo no ho fa per temes i cal organitzar-lo tot de nou.

Gràcies,

Anna Cruells