Marsupial

Marsupial

per Àngel Villalba -
Nombre de respostes: 3
Ens han comunicat que properament el moodle d'Àgora implementarà Marsupial per permetre'ns interactuar amb els llibres digitals. Ens podeu indicar quan estarà disponible? Ara que arriba l'estiu és el millor temps per fer proves!!

Àngel
En resposta a Àngel Villalba

Re: Marsupial

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Àngel!

Com veuràs, fa un moment li hem respost aquesta mateixa pregunta a la Dolors al fil d'intervenció titulat "Se sap alguna cosa més Wiris-quizzes ?". Tot i així, si després de llegir-ho continues tenint dubtes ja ens diràs.

Una abraçada i molt bon estiu!
Sara Arjona
Equip tècnic Àgora


En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Marsupial

per Àngel Villalba -
Gràcies Sara!! Respecte el que allà es diu, suposo que deu ser molt difícil però si pogués estar disponible abans de manera que a començaments de setembre (els dies abans de començar les classes) poguéssim donar una petita formació al professorat del centre ens aniria molt bé!! Si comencem a demanar-ho al setembre, després ens ho hem de mirar nosaltres etc quan vulguem explicar la cosa a la resta de companyes i companys ja estarem tots fent classe!!

Així que, sisplau!!! intenteu accelerar la posada en marxa del marsupial a Agora, els formularis de sol·licitud (per exemple, podríem sol·licitar-lo a partir d'ara mateix).

A veure si aquesta vegada podem innovar en lloc d'improvisar.

Aprofito per felicitar-vos per la vostra abnegació i amabilitat. Moltes gràcies!!
En resposta a Àngel Villalba

Re: Marsupial

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Àngel!
Estem fent tot el que està a les nostres mans perquè Marsupial estigui disponible a Àgora el més aviat possible. Us mantindrem informats i us avisarem tan bon punt pugueu començar a provar el mòdul i/o estigui enllestit el formulari per demanar-ho! Somrient
Una abraçada i molt bon estiu!
Sara
Equip tècnic Àgora