Problemes amb l'accés al recurs WEB

Problemes amb l'accés al recurs WEB

per JOSE SULLER ROCA -
Nombre de respostes: 1

hola

Amb la nova versió del Moodle, ens trobem que alguns alumnes tenen problemes per accedir a determinats recursos creats amb la versió anterior de moodle. En específic, passa quan intenten accedir al recurs WEB d'un curs de Moodle.

De moment, hem rebut queixes de 2 alumnes: Javi Monforte i Meritxell Valderrama, inscrits al curs 

https://agora-eoi.xtec.cat/eoitarragona/moodle/course/view.php?id=2710

Quan intenten visualitzar el recurs web: https://agora-eoi.xtec.cat/eoitarragona/moodle/mod/page/view.php?id=292282 Moodle els hi demana la clau d'inscripció del curs (quan ja l'han ficat abans). Si tornen a posar la clau d'inscripció, no hi poden accedir tampoc i, en canvi, no tenen cap problema en accedir a altres recursos (com URLs, etc.)
De moment han estat aquestos dos alumnes perquè acabem de començar el curs i els altres alumnes probablement encara no hauran provat d'accedir, però sospitem que això mateix els hi passarà a més alumnes (i a més cursos)

Podríeu dir-nos com solucionar-ho?

Moltes Gràcies
Salutacions
Josep Suller
EOI Tarragona

En resposta a JOSE SULLER ROCA

Re: Problemes amb l'accés al recurs WEB

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Josep,
no hem aconseguit reproduir l'error, hem creat un usuari de proves i hem pogut accedir correctament. També hem iniciat la sessió com un dels alumnes reportats i també hem pogut. Podríeu demanar pas a pas què fan els alumnes? Com accedeixen, on fan clic, que us ho detallin pas a pas, o incús si poden fer un vídeo on es vegi què fan i l'error seria prefecte.

Fins ara,
Mònica