Es pot compartir una plantilla de bloc?

Es pot compartir una plantilla de bloc?

per MIQUEL ANGEL FUENTES ARJONA -
Nombre de respostes: 2

Benvolguts,

Pel curs de Formació en Competència Digital Docent es demana als participants crear la seva carpeta d’aprenentatge digital a través de la plataforma dossier.xtec.cat.

Voldria poder compartir la plantilla del bloc que he creat de model pel curs de Competència Digital Docent directament amb els participants del curs, en lloc del fet que es generi el bloc per defecte quan et registres a la plataforma.

Seria una funcionalitat semblant al que es podria fer súper fàcilment compartint l’enllaç d’una plantilla de Google Sites.

La idea seria optimitzar la feina i evitar que, un cop registrats a la plataforma, els participants hagin de posar-se a esborrar les publicacions i pàgines a la plantilla per defecte. Estalviaria feina a tothom.

És una opció viable? Si no, doncs què hi farem. :sweat_smile:

Atentament,


En resposta a MIQUEL ANGEL FUENTES ARJONA

Re: Es pot compartir una plantilla de bloc?

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Miguel Angel,
ara mateix l'aplicació Dossier no disposa d'aquesta funcionalitat. Traslladem la petició a l'Àrea de Cultura Digital perquè la valorin. De tota manera, crec que et puc avançar que a curt termini no estaria disponible.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Es pot compartir una plantilla de bloc?

per MIQUEL ANGEL FUENTES ARJONA -

Moltíssimes gràcies!!!

Principalment, em trobava amb el fet que la plantilla per defecte a la plataforma Dossier XTEC em feia més nosa que servei per focalitzar als participants al curs de Competència Digital Docent.

Com la plataforma blocs XTEC només genera l'article "Hola, món" per defecte, és molt més fàcil eliminar-lo, triar la plantilla que ens interessi i personalitzar-la. És molt menys temps esborrant articles, categories, pàgines, etiquetes i imatges preexistents.

Un cop fet això, amb la funcionalitat d'importar i exportar de WordPress, és facilíssim crear un arxiu XML que permeti la importació per part dels participants amb els articles i etiquetes que jo vull

Per tant, ja tinc la plantilla que necessitava. 😊👍