Addtoany

Addtoany

per CARLES TORRAS FONT -
Nombre de respostes: 6

Bon dia,

Una consulta, si us plau.

Nosaltres publiquem notícies al web (Nodes) de l'institut i després fem servir el botó de Facebook d'addtoany per exportar la notícia al Facebook.

El problema que tenim és que quan es crea la notícia pel Facebook, sovint no utilitza la imatge de la notícia, sinó una imatge que té definida per algun lloc que sempre és la mateixa. He fet moltes proves: (1) he provat diverses mides d'imatge, (2) que estigui o no definida com a imatge destacada, (3) que l'article es mostri tot o no, etc. Però no hi ha manera, no trobo relació cause-efecte.

Algú em pot ajudar per evitar que es posi aquesta imatge comodí i no la que toca?

Gràcies i bona setmana santa!

Carles.

En resposta a CARLES TORRAS FONT

Re: Addtoany

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Carles,
ens pots dir l'URL del vostre Nodes per revisar-ho?

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Addtoany

per CARLES TORRAS FONT -
Bones Mònica,

La URL del nodes és: https://agora.xtec.cat/iesjulioantonio/

La del Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011084501436

Moltes gràcies!

Carles.
En resposta a CARLES TORRAS FONT

Re: Addtoany

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Carles,
la imatge que es fa servir a les etiquetes de Open Graph (el que fa servir Facebook) és la imatge destacada. Si no en té, no es posa cap etiqueta. Per tant, no es notifica cap imatge al Facebook.
Sembla que, quan no n'hi ha cap, potser el Facebook intenta trobar una altra imatge de la web, sembla que la que agafa quan no n'hi ha cap és la primera imatge del carrusel de la portada.

La recomanació seria que poseu sempre imatge resum i no tindreu aquest problema. En ser un comportament de Facebook i no del Nodes, nosaltres no podem fer massa cosa.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Addtoany

per CARLES TORRAS FONT -
Hola Mònica,

Moltes gràcies per la teva resposta.

Això de la imatge de la imatge destacada, com escrivia en el meu primer missatge, ja ho havia provat i sovint tampoc serveix per arreglar el problema. Arran de la teva resposta, he fet algunes proves més i de vegades funciona i de vegades no. Estic pensant que no sigui (en els casos que no funciona) la suma d'algun altre problema afegit com per exemple de memòria cau. Bé, aniré investigant en aquesta línia Somrient

Gràcies de nou i bona setmana santa!

Carles.
En resposta a CARLES TORRAS FONT

Re: Addtoany

per ANTONI GINARD LLADO -
     Hola Carles,

Segons la seva documentació, Facebook requereix utilitzar imatges de com a mínim 600 píxels d'amplada. No sé fins a quin punt això és una restricció o si només busca mostrar imatges de més qualitat al timeline. En qualsevol cas, et recomano tenir-ho en compte de cara a afegir una imatge destacada als articles.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora