Logotip del Consorci a la part superior esquerra

Logotip del Consorci a la part superior esquerra

per GONÇAL ROCA GONZALEZ -
Nombre de respostes: 2

Hola,

Al web Nodes de l'IFP Antoni Algueró de Sant Just Desvern (Baix Llobregat), apareix el logotip del Consorci a la part superior esquerra, i no hem trobat la manera d'eliminar o canviar pel del Departament d'Educació.

Com s'ha de fer això?

logotip-consorci

En resposta a GONÇAL ROCA GONZALEZ

Re: Logotip del Consorci a la part superior esquerra

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola, Gonçal,

La decisió sobre quin logotip apareix es fa de manera automàtica. No hi ha cap opció enlloc per configurar-ho. El criteri que s'utilitza és mirar el contingut del camp Codi postal i localitat de la identificació del centre. Si hi apareix la paraula "barcelona" (ignorant majúscules i minúscules) llavors el sistema mostra el logotip del Consorci, mentre que si no hi és, es mostra el logotip del Departament.

En el vostre cas, heu introduït el nom de la província dins d'aquest camp i això ha provocat el canvi del logotip. Per tal que pugueu tenir el text Barcelona dins d'aquest camp podeu usar una petita "trampa". Es tracta de substituir un dels caràcters per la seva entitat HTML (una entitat HTML és una seqüència de caràcters que els navegadors entenen com a un caràcter diferent).

El que hem fet nosaltres ha estat canviar el text Barcelona pel text Barcelona. Els navegadors substitueixen les entitats HTML pel caràcter que representa, de manera que el text apareix correctament a la web.


Si editeu la identificació del centre, veureu la lletra a i no l'entitat HTML. El motiu és que, en editar el formulari, el navegador també aplica la substitució. Per tant, abans de desar caldrà que torneu a canviar alguna lletra per la seva entitat o tornarà a passar el mateix.

L'alternativa a tot això seria no fer servir el literal "barcelona" dins d'aquest camp.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora