Imatges del Carrussel

Imatges del Carrussel

per LAURA GOMEZ-PASTRANA ZURDO -
Nombre de respostes: 7

Hola, he creat un carrusel a partir d'un àlbum de Google, he descarregat l'extensió i he creat el URL, però a l'hora d'afegir-lo i publicar-ho en un article, les fotos es veuen borroses. He estat canviant l'alçada i res, no sé que pot passar; ja que les fotos dins de l'àlbum es veuen perfectes! 

Gràcies

En resposta a LAURA GOMEZ-PASTRANA ZURDO

Re: Imatges del Carrussel

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Laura,
pots passar-nos l'enllaç per mirar d'ajustar-ho una mica? tingues en compte però que les imatges que es mostren són les miniatures que es capturen amb l'extensió, no les imatges que es veuen quan fas clic a la miniatura.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Imatges del Carrussel

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -
Hola Mònica,

a nosaltres fa temps que ens passa això i no sabem com solucionar-lo....fem àlbums del google, però quan els posem a la web mitjançant l'extensió "album" dissenyada pel Francesc Busquets surt tot pixelada. Què podríem fer per a que les fotos poguessin sortir bé?

La nostra web és insbrugulat.cat (podeu agafar qualsevol dels articles que hi ha com a notícies)

Moltes gràcies
En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Imatges del Carrussel

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Jaures,
el problema és la mida que fa servir Google per a les imatges al Google Photos, l'única solució és que facis la mida dels carrusels més petita perquè no s'hagin d'ampliar tant i per tant no es pixelin.

Fins ara,
Mònica
En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Imatges del Carrussel

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -
Hola Jaures,

Ahir mateix vaig publicar una actualització de l'extensió "Àlbum" (la 2.0.3) que resol aquest problema. En principi, a partir d'ara, els nous carrusels que captureu ja haurien de sortir amb les dimensions correctes. No cal que feu res: l'extensió s'actualitza automàticament.

Per als carrusels que ja teniu publicats, hi ha dues opcions:

- Tornar a capturar el carrusel, esborrar l'actual i enganxar el nou codi que et genera l'extensió.

- Editar manualment la pàgina o article, i modificar el codi del carrusel. Veuràs que hi ha uns URL llarguíssims, un per cada foto, que comencen per "https://lh3.googleusercontent.com/" seguit d'una tirallonga de lletres i números, i acabat en una expressió del tipus "=w000-h000", seguida de més coses. Els "000" són unes xifres numèriques que indiquen les dimensions d'amplada (w) i alçada Cor de la foto que s'ha de descarregar. Es tracta de canviar-ho per unes dimensions òptimes per la presentació en pantalla, com ara 800x600.
Amb l'editor, hauries de cercar totes les aparicions de l'expressió "=w", i canviar el que surti ara (per exemple, "=w300-h216") per "=w800-h600". La resta d'URL, tant per davant com per darrere d'aquesta expressió, s'ha de deixar tal com està.
Això s'ha de repetir amb cada un dels URL. És una mica llauna, però quan li agafes el truc a buscar "=w" (amb Ctrl+F), seleccionar l'expressió i enganxar "=w800-h600" (la primera vegada copiar amb Ctrl+C, i després enganxar amb Ctrl+V), es fa força via.

El motiu de l'error és que Google Photos ha canviat la sintaxi d'aquests URLs, i l'extensió havia deixat d'identificar el lloc on s'introduïa aquest canvi per forçar les dimensions de la imatge. Ara, amb la nova versió, ja no hauria de passar (fins que ho tornin a canviar! Complicitat. A més, he aprofitat per reescriure de nou el motor que busca les imatges, fent-lo més eficient i ajustat als nous requeriments de seguretat dels navegadors. Si algú està interessat a veure com funciona, podeu consultar el codi font a GitHub.

Espero que funcioni! Si us dona cap problema, aviseu.

En resposta a FRANCESC BUSQUETS BURGUERA

Re: Imatges del Carrussel

per XAVIER IDIARTE BALADA -

Hola Francesc, estic utilitzant l'extensió de Chrome "Àlbum" que vas crear però fa uns dies que no mostra les imatges, hi ha una rodeta que es queda donant voltes...Ho faig com sempre però no va. Si ho faig amb la sessió iniciada del drive on guardo les fotos si que funciona però quan ho provo des d'un altre ordinador no...Em pots ajudar? Moltes gràcies!! Adjunto enllaç

https://agora.xtec.cat/ceiprosasensat-reus/general/families-lectores-a-la-classe-dels-dracs/