RSS de NODES

RSS de NODES

per Rafa Torres -
Nombre de respostes: 3

Hola,

des de fa uns 4 mesos, aproximadament, no puc seguir els articles que es publiquen al nostre web Nodes ni als d’altres escoles o serveis educatius mitjançant cap lector RSS tipus Feeder. Ho he provat amb dos programes diferents i tots dos actuen igual.

Era una eina que m’anava molt bé ja que al web de la nostra escola publiquen molts mestres però a mi em correspon vetllar per la uniformitat de l’estil, les etiquetes, etc.
Suposo que s’ha canviat alguna configuració.

Sabeu si es pot revertir aquest canvi o bé si existeix alguna aplicació que funcioni?

Gràcies


En resposta a Rafa Torres

Re: RSS de NODES

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Rafa,
mirarem a veure si es pot resoldre, fa unes setmanes precisament vam estar fent proves amb el Feedly i també fallava però altres lectors sí que funcionen. Per exemple: https://www.inoreader.com/

Sembla que depèn del lector però de totes maneres mirarem a veure si té alguna solució.

Fins ara,
Mònica
En resposta a Rafa Torres

Re: RSS de NODES

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Rafa,
ja està resolt el problema amb l'RSS amb Feeder i Feedly, si trobeu algun altre lector d'RSS que no us funciona ens ho dieu i ho revisem.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: RSS de NODES

per Rafa Torres -
Hola Mònica!

Moltes gràcies. Vaig provar inoreader i funcionava bé, però havia d'iniciar sessió cada vegada (o no sabia fer-ho d'una altra manera), en canvi, amb Feeder, és automàtic, de seguida et surt la notificació a la icona de l'extensió i puc consultar les novetats de cada lloc web.

Tot perfecte!

Molt agraït!!!