web als cercadors

web als cercadors

per ANNA BELTRAN TUTUSAUS -
Nombre de respostes: 4

Bona tarda,

Us escric per veure si em podeu donar un cop de mà. 

Ens agradaria que el nostre web no sortís als cercadors, és possible fer-ho? Ens trobem que tant a tot com a imatges apareix la informació o les imatges del web. 

A part hem observat que hi ha diverses web infoescuelas.com, todoeduca.com, colegios.es... que tenen "capturada" informació del centre (correu electrònic, telèfon..) això és legal?

Gràcies,

Anna.

En resposta a ANNA BELTRAN TUTUSAUS

Re: web als cercadors

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Anna,
no sabria dir-te si és legal o no, suposo que sí perquè hi ha moltes pàgines que recullen informació d'escoles, metges de mútues, etc... en aquest cas, nosaltres no podem fer res. A banda, tingueu en compte que les dades dels centres de la Generalitat de Catalunya són públiques i es poden trobar també a la web del Departament d'Educació.
Si voleu podem activar una opció al vostre Nodes per "desanimar als motors de cerca" a indexar la vostra pàgina. Fent això però, els usuaris que us busquin per internet amb interès pel centre, tampoc no us trobaran.

Ja ens confirmareu si voleu que activen l'opció i en cas afirmatiu, ens passeu l'URL del vostre Nodes.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: web als cercadors

per ANNA BELTRAN TUTUSAUS -
Hola Mònica,

Perfecte, moltes gràcies pels aclariments. Pel que comentes del cercador ho comento a l'equip directiu i al claustre de l'escola i us aviso de qualsevol canvi.

Moltíssimes gràcies!
Anna.
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: web als cercadors

per ANNA BELTRAN TUTUSAUS -
Bon dia Mònica,

T'escric de nou per comentar-te que, finalment, com a centre hem decidit que no volem "desanimar als motors de cerca" a trobar el web de la nostra escola. Així doncs, ho deixarem tal i com ho tenim fins ara.

Gràcies per explicar-nos les opcions que hi ha, si més endavant ho volem, ja sabem queho podem sol·licitar.

Anna.