Fòrum Àgora-MOODLE

Google Wrokspace

Google Wrokspace

per MARIA ANTONIA VARA CIFRE -
Nombre de respostes: 2

Bona tarda, estic rebent un avis des de Google Wrokspace que posa amv avis el api de "drive", nosaltres tenim vinculat el moodle al DRIVE com a repositori, mireu, que faig?

Hola desenvolupador de Google,

Us escrivim per informar-vos que teniu URI de redirecció OAuth inactius i orígens de JavaScript al vostre projecte de Google Cloud que no compleixen les regles de validació de l’URI d’OAuth de Google.

  • El 12 de juliol de 2021 , eliminarem tots els URI inactius que no siguin vàlids.
  • El 13 de setembre de 2021, eliminarem tots els URI que no compleixin les regles d’ origen Javascript i URI de redirecció (inclosos els URI que abans estaven inactius i que intentessin activar-se).

Què he de fer per complir?

  • Si aquests URI de redirecció OAuth inactius i els orígens de JavaScript ja no són necessaris, podeu eliminar-los del vostre projecte de Google Cloud. Si romanen inactius, se suprimiran automàticament després del 12 de juliol de 2021.
  • Si l’aplicació encara necessita utilitzar aquests URI, actualitzeu la configuració de l’aplicació i OAuth des de la Consola per a desenvolupadors de Google per utilitzar els URI de redirecció o els orígens de JavaScript que compleixin les regles de validació d’URI d’OAuth abans del 13 de setembre de 2021 .

Els següents projectes de Google Cloud, que tenen / han registrat orígens URI i JavaScript de redirecció OAuth sense ús durant més de 90 dies i que se suprimiran el 12 de juliol de 2021 :

Si teniu cap pregunta o dubte sobre aquests canvis, consulteu la documentació proporcionada anteriorment en aquest correu electrònic.

Atentament,

L’equip de desenvolupadors de Google


En resposta a MARIA ANTONIA VARA CIFRE

Re: Google Wrokspace

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Mar,
aquest missatge afecta a credencials que ja no s'estiguin fent servir, per exemple, la que t'està indicant és la configuració amb "agora.xtec.cat" que ja no es fa servir després del canvi de domini. En principi, si no feu res, s'eliminarà sola. La configuració correcta no hauria de deixar de funcionar.

Fins ara,
Mònica