Fòrum de suport EIX (històric)

Alumnes Inscrits però no poden veure el seu curs

Alumnes Inscrits però no poden veure el seu curs

per Gara Sacristán Falero -
Nombre de respostes: 1

Bon dia!!! a la plataforma ja tenim inscrits a tots els alumnes i dins de la plataforma cada alumne en el seu curs corresponent. Els mestres poden veure a tots els alumnes que tenen inscrits però si accedim amb el usuari de l'alumne no podem veure res, ni el curs en el qual estan inscrits. 

el codi de centre és el 08001674


gràcies

En resposta a Gara Sacristán Falero

Re: Alumnes Inscrits però no poden veure el seu curs

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Gara,

Em sorprèn el que comentes. Veig que els cursos no estan ocults (que era una possible resposta al que comentes). Per tant, si veus que els alumnes estan inscrits, haurien de poder entrar sense problemes.

La meva hipòtesi és que no han iniciat sessió (no s'identifiquen amb usuari i contrasenya). Hauríeu de comprovar això.

I un apunt més, que potser és l'origen de la confusió. El comportament "normal" de Moodle és que quan vols entrar en un curs i encara no t'has "autenticat", en comptes de dir-te que no tens permís, t'obri la possibilitat d'identificar-te en aquell moment.

Veig que en el vostre Moodle no, i això és degut a que heu forçat un paràmetre que no ve per defecte. Si vas a Administració del lloc -> Usuaris -> Permisos -> Política d'usuaris crec que teniu habilitat el paràmetre "Inici de sessió automàtic dels visitants". Per defecte, aquest paràmetre no està marcat (està en No). Crec que això és el que està fent més gran el problema... que en el fons és només que encara no han iniciat la sessió.

Joan