WP-Telegram desfassat. ERROR Token invalid. Plataforma afectats per token no vàlid

WP-Telegram desfassat. ERROR Token invalid. Plataforma afectats per token no vàlid

per JOSEP M. FLIX ROVIRA -
Nombre de respostes: 1

Estic intentant configurar el plugin de wordpress seguint el video i la documentació del propi plugin wp-telegram.

Oh, sorpresa no funciona. 

Revisant he trobat que telegram va canviar el format dels tokens de la seva API fa un temps i WP-Telegram el plugin de wordpress resulta que ha patit diverses actualitzacions (l'actual és la 2.1.14) i la que tenim a nodes es 2.0.9  (versió que no apareix ni a l'historic públic de versions del plugin), no seria possible actualitzar-ho?

Perque la solució de posar un token d'un bot que no és del centre no se fins a quin punt és molt normal, perque si és així potser podriem posar un unic usuari a tots els nodes i així anar fent, el sentit dels tokens de validació són això "mecanisme de seguretat".

Una salutació, em sumo als afectats pel "Token no valid"


    jflix



En resposta a JOSEP M. FLIX ROVIRA

Re: WP-Telegram desfassat. ERROR Token invalid. Plataforma afectats per token no vàlid

per IGNACIO BENITO ABEJARO BOSCH -

Bon dia Josep

Telegram s'actualitza constantment i intentem mantenir les actualitzacions dels plugins en la mesura del possible. Com comprendràs, en les circumstancies actuals estem fent tot el possible per donar servei a totes les escoles, fent el manteniment de les aplicacions, solucionant dubtes, i desenvolupant. En quant podem fer una nova pujada de la versió de nodes mirarem d'incloure la versió més recent del plugin.

salutacions