Pèrdua d'alumnes i a

Pèrdua d'alumnes i a

per Manel Carbó Moles -
Nombre de respostes: 4
Aquesta nit passada ens han "desaparegut" del nostre moodle-àgora diverses coses. La més evident ha estat una etiqueta de la Primera plana amb un munt d'enllaços. Una feinada!
També hem perdut molts alumnes dels cursos. Haurem de revisar els rols adjudicats de tots els cursos. Una altra feinada! i no és la primera vegada que ens passa.
Es podrien evitar aquests "accidents".
Hi ha la possibilitat de recuperar l'estat del nostre àgora amb data 18 de maig?
http://agora.xtec.cat/ceipgermanscorbella/moodle/
Gràcies.
Manel Carbó
En resposta a Manel Carbó Moles

Re: Pèrdua d'alumnes i a

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Manel!

Hem comunicat la incidència a l'equip d'Arquitectura Tecnològica per intentar localitzar i solucionar el problema. En principi, tot i que hi ha la possibilitat de recuperar l'estat del vostre Àgora amb data 18 de maig es tracta d'un procés lent que intentem evitar per la feina extra i possibles problemes que comporta (com ara la pèrdua de tot el que s'hagi fet des de la nit del 18 al 19 de maig fins el dia en que es fa la restauració que pot trigar uns 3 dies laborables si tot va bé).
A més, ens aniria bé que ens facilitéssiu dades més concretes, com ara:
  • El nom d'algun dels cursos en que s'han donat de baixa alumnes
  • El nom d'alguns dels alumnes que han desaparegut dels cursos
A més, també necessitaríem que ens confirméssiu que el problema va passar exactament la nit del 19 al 20 de maig, és a dir, que el dia 19 per la tarda tot estava correcte.

Esperem la vostra resposta amb aquesta informació per tal de poder solucionar el problema el més aviat possible.

Una abraçada i fins ara!
Sara
En resposta a Manel Carbó Moles

Re: Pèrdua d'alumnes i a

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Manel!
Hem estat revisant els registres que genera Moodle al vostre espai i hem vist que l'usuari/ària Administrador/a CEIP Germans Corbella va esborrar un recurs de la plana principal (que podria ser l'etiqueta a la que feu referència) el passat 19 de maig a les 00:04. Ens podeu confirmar si alguna de les persones que coneix les dades d'accés d'aquest/a usuari/ària administrador/a estava connectat aquest dia?
Quedem a l'espera de la resta d'informació que us demanàvem al missatge anterior.
Una abraçada i fins ara!
Sara
En resposta a Manel Carbó Moles

Re: Pèrdua d'alumnes i a

per Manel Carbó Moles -
Hola Sara!
Sobre l'horari de treball a la primera plana la Directora va entrar entre les 11 i les 12 de la nit del dimecres 18 i ja no hi era l'etiqueta principal amb els enllaços. Podria ser que la secretària que està de viatge a Cadiz hagués entrat com a administradora, però no t'ho puc confirmar. Hi estava treballant en el curs d'Ed. Musical una mestra amb el seu usuari (mireiona).

Sobre la desaparició d'alumnes:
Curs Llengua al CM actualment té 46 estudiants i n'hauria de tenir 100. Exemples d'alumnes desapareguts:
Eulalia Arrizabalaga Espona
Claudia Cendra Fageda

Curs de Matemàtiques al CM actualment té 113 alumnes. S'hi han afegit alguns. Per exemple:
Robert Alonso Garcia
Adrià Crespo Herrero

Sobre la restauració: Deixem-ho estar i ja anirem actulitzant per acabar el curs. El que ens preocupa és la inestabilitat de les actualitzacions.
És cert que hauríem de vetllat més per les còpies de seguretat, però és que no disposem de temps!!!
Novament gràcies i anar millorant. Per nosaltres el "moodle" és important!
Manel
En resposta a Manel Carbó Moles

Re: Pèrdua d'alumnes i a

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Manel!
Gràcies per la informació proporcionada! L'etiqueta segurament la va esborrar alguna d'aquestes persones sense adonar-se (perquè als logs consta que es va esborrar sobre les 0:00 del dia 19).
Sobre la desaparició dels alumnes dels cursos hem estat mirant els registres dels alumnes que ens heu comentat i ha estat el cron del Moodle el que ha donat de baixa automàticament els participants que feia més de 120 dies que no accedien al curs. Per tal d'evitar que això us torni a passar hauríeu d'accedir amb un/a usuari/ària administrador/a i editar el paràmetre Administració del lloc | Servidor | Neteja | Cancel·la la inscripció de l'usuari en un curs després de per afegir un valor més alt (per exemple 365 dies).
Ens agrada (i molt!!) llegir que per vosaltres el Moodle és important!! Continuem treballant entre tots per millorar-ho i aconseguir un servei de qualitat!
Una abraçada i bon cap de setmana!
Sara