Sense accés.o

Sense accés.o

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Nombre de respostes: 4
Hola,

Ara mateix no tinc accés al Moodle ni informació de cap incidència prevista. Simplement em surt una plana en blanc.

Per cert, podeu programar les aturades amb un xic més de previsió? Dir-ho d'un dia per l'altre fa que sigui impossible reestructurar una classe.

Salutacions.
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Sense accés.o

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Josep Maria!

Pel que hem pogut veure es tracta d'un problema puntual que només afecta al vostre centre (ja que la resta d'espais Moodle sembla que estan funcionant correctament). Estem treballant amb l'equip d'Arquitectura Tecnològica per tal que d'intentar localitzar i solucionar el problema el més aviat possible. Us mantindrem informats!! De moment però dir-vos que hem vist que, el problema sembla estar localitzat a la pàgina d'entrada i que, per tant, a la resta de pàgines, com ara la d'identificació d'usuaris o la llista de cursos podeu accedir-hi.Hi ha alguna cosa a la portada que penseu que pot estar causant els problemes? Hem provat de desactivar les notícies i sembla que el problema persisteix... Per tant, pot estar relacionat amb algun dels blocs que teniu... Alguna idea?

En referència al teu comentari sobre la programació de les aturades dir-te que, la d'ahir (que es va produir de 13 a 15h), estava anunciada des de feia una setmana Trist Ara bé, estem treballant per millorar el sistema de notificacions i fer que automàticament us apareguin al vostre espai Moodle aquest tipus de missatges.
Una abraçada i fins ara!
Sara
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Sense accés.o

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Josep Maria!
Ja hem localitzat l'origen del problema i, per tant, ara per ara, ja podeu accedir al vostre espai amb normalitat. Per algun motiu que encara desconeixem (però que estem investigant) el filtre geogebra (que precisament hem actualitzat en aquesta versió) ha deixat de funcionar-vos (tot i que sí que està anant a altres espais). Pel que hem vist, sembla com si algun dels paràmetres de configuració d'aquest filtre no fos correcte. Per tant, de moment us preguem que el deixeu desactivat i, tan bon punt trobem la forma de solucionar-ho ja us avisarem per tornar-lo a activar.
Una abraçada i disculpeu les molèsties que aquest problema us hagi pogut ocasionar.
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Sense accés.o

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Hola,

Gràcies per la ràpida resposta al problema. Només us puc dir que no recordo haver tocat mai cap cosa del filtre Geogebra.

Pel que fa a la notificació de l'aturada, se'm deu haver passat, tot i que no ho entenc perque ho miro dia si, dia no. Tampoc ho puc comprovar perque heu eliminat els missatges referents a les aturades.

Salutacions.
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Sense accés.o

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Josep Maria!
Ja està solucionat el problema i, per tant, hem tornat a activar-vos el filtre de geogebra al vostre espai Moodle.
Gràcies per la paciència i molt bon cap de setmana!
Sara

P.D.: Em sembla que necessitem ja les vacances perquè m'ha semblat veure a la portada del vostre centre el mateix avís que havíem posat al portal per anunciar l'aturada!! Ànims que ja només queda la recta final!! Somrient