Error des de l'actualització

Error des de l'actualització

per PERE LLORET BAYOD -
Nombre de respostes: 3

Hola, torno a escriure des de l'INS Cassà de la Selva, des de l'actualització el nostre Moodle falla, els errors que surten són variats: error too many redirect, ja esteu registrat tanqueu la sessió abans de tornar-vos a identificar, simplement no carrega la pàgina... Altres usuaris i jo hem esborrat la memòria cau tal i com em vàreu dir però el problema no s'arregla. He provat diferents usuaris, diferents ordinadors i diferents navegadors. Puntualment puc entrar i treballar amb normalitat però de seguida apareixen errors. Hi ha un curs on hi ha hagut molta activitat durant els dies de l'actualització, es diu Estada a l'empresa, dins de Matemàtiques, no sé si pot ser problema puntual d'aquest curs, ara mateix no puc ni tan sols iniciar sessió en el moodle, surt un error que diu que la pàgina no funciona. A veure si podeu trobar el problema, gràcies.

En resposta a PERE LLORET BAYOD

Re: Error des de l'actualització

per PERE LLORET BAYOD -

Hola, veig que hi ha uns quants fils que parlen d'error amb l'autenticació Google des de l'actualització, nosaltres també utilitzem aquest sistema. He tornat a configurar l'autenticació seguint els dos tutorials i he buidat la memòria cau del moodle però els errors persisteixen. Gràcies i fins aviat. 

En resposta a PERE LLORET BAYOD

Re: Error des de l'actualització

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Pere,

hem tornat a esborrar la memòria cau, no la del Moodle que podeu esborrar vosaltres sinó una que només podem eliminar nosaltres.

Podeu tornar a provar de nou? Mireu de fer-ho amb una finestra privada o un navegador diferent perquè pel que expliqueu sembla que la memòria cau del navegador no s'hagi esborrat bé.

Fins ara,

Mònica