Truquets per moure cursos amb la memòria cau?

Truquets per moure cursos amb la memòria cau?

per Sina Pans -
Nombre de respostes: 2

Haig de moure 400 cursos de categories i ho haig de repetir unes tres vegades per culpa de la memòria cau. Quan acabo de moure uns quants cursos faig moltes vegades F5, però tot i així haig d'acabar movent-los tot unes altres dues vegades més, perquè ni fent moltes vegades F5 em mostra tot el que sí he fet.


Suposo que no sé optimitzar-ho. Segurament alguna cosa podria fer millor. Són 400 cursos!

En resposta a Sina Pans

Re: Truquets per moure cursos amb la memòria cau?

per Sina Pans -

Al final, esperant-me una mica de temps entre moguda de curs i moguda de curs va millor, però al ser tants... dóna feina.

En resposta a Sina Pans

Re: Truquets per moure cursos amb la memòria cau?

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Sina,

El que has de tenir present en relació al problema de la memòria cau és que les accions es duen a terme, el que passa és que el Moodle no actualitza la pàgina on es veuen els resultats fins que ha passat temps (que pot ser bastant). Això significa que si mous cursos de categoria, els cursos, efectivament, han canviat de lloc, tot i que el Moodle encara no t'està mostrant el canvi. Per tant, no cal que moguis dues vegades el mateix curs.

En relació a actualitzar la pàgina, el problema de memòria cau que hi ha al Moodle és diferent del que hi ha al Nodes. En el cas del Nodes és el navegador que no actualitza la pàgina quan toca i, per això, es pot forçar l'actualització amb CTRL + F5. Però en el cas del Moodle és la memòria cau del servidor la que no s'actualitza quan toca i, per això, no podeu fer res per forçar que s'actualitzi.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora