Temps de resposta elevat des de l'Escola.

Temps de resposta elevat des de l'Escola.

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Nombre de respostes: 1
Hola,

Estic comprovant que a la nostra escola hi ha moments que podem navegar amb facilitat i al mateix moment l'accés al Moodle és molt i molt lent. Especialment es fa lent el temps de resposta del servei.

El meu dubte es si això pot ser produït pel fet que tingueu alguna mena de proxy/firewall que tingui alguna regla basada en l'adreça IP orígen de les peticions, que faci que quan molts usuaris es connecten des d'una mateixa adreça, s'analitzi amb més cura i això faci alentir el temps de resposta. Recordo que a principi de curs hi havia un problema (ja solventat) quan molts usuaris demanaven el mateix recurs des d'una mateixa adreça IP.

L'altre opció que hi veig es que el servidor no pugui respondre a l' elevat nombre de peticions simultànies a tots els Moodle que es fan des de diferents llocs. En resum, que no soporta les càrregues de tots els IES en moments puntuals.

Jo em decanto per la primera opció, ja que des de casa l'accés es prou bo habitualment (exceptuant algun problema puntual), però des de l'escola, tot i navegar amb fluïdesa, l'accés al Moodle és impracticable en hores d'activitat lectiva (des de l'escola, no pas des de fora). Penseu que el nostre Moodle té uns 70 professors i uns 1500 alumnes registrats, tot i que els actius habitualment deuen ser una petita part.

Salutacions.
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Temps de resposta elevat des de l'Escola.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Josep Maria!
Gràcies, una vegada més, pel teus comentaris!! L'equip d'AT ha estat revisant els logs i configuració dels servidors i han donat amb l'origen del problema (que estava a un dels servidors d'aplicacions de que disposa Àgora). Per tant, esperem que amb aquesta intervenció que s'ha fet aquest matí s'hagin resolt els problemes als que fas referència (i que nosaltres mateixos també ens hem trobat).
De totes formes, si veieu que els problemes persisteixen ja ens avisareu per continuar investigant.
Una abraçada i fins aviat!
Sara