Problemes al restaurar un curs

Problemes al restaurar un curs

per M Pilar Ferreiro -
Nombre de respostes: 7

Necessito fer la restauració d'un curs en un de nou.  Tinc feta la còpia de seguretat, però al restaurar-la dona errors diversos:

  • A vegades es queda penjat i no acaba la restauració (no es manca de paciència he esperat fins a mitja hora!) a més posa "terminado"...
  • Una altra vegada ha avançat més però no acaba dona error al pujar un qüestionari hot potatoes.   Això ja va passar uns dies fa un any!!  I també em va tocar patir-ho en un moment delicat.
  • No hi ha manera i es MOLT URGENT tenim un grup de treball de professors DIVENDRES i el necessitem. 

La veritat és que és desesperant!  hi ha moments que no es pot treballar per massa lent... i després aquests fallos a l'hora de les restauracions, importacions etc!!    He intentat pujar de nou la còpia de seguretat encara que és gran a la carpeta backup d'un curs nou a veure si des d'allà la podia restaurar, pero no ha funcionat.  HELP !!

M Pilar Ferreiro

Fitxer adjunt resum_errors.jpg
En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: Problemes al restaurar un curs

per M Pilar Ferreiro -
Hola de nou,

Després del meu moment de pànic i de lluitar amb el Moodle quasi dues hores, he aconseguit mig restaurar el curs (eliminant els hotpotatoes de la restauració i havent de enllaçar-los manualment després!).

La còpia que s'ha restaurat, sembla que correctament, segons la pantalla no havia acabat (mai no va posar la restauració ha estat un èxit!). Es va quedar com penjat i després he vist que havia fet una còpia del curs original. He provat diversos enllaços i activitats i sembla correcta (excepte els hotpots).

Alguna idea de perquè passa això?

Encara tinc por de trobar-me divendres que alguna cosa del curs no funciona... perquè no hi ha hagut confirmació d'una restauració completa i bona... però haig de tirar endavant!

Per cert dues vegades més m'ha desconectat del Moodle i he hagut de tornar a entar!

M Pilar Ferreiro.
En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: Problemes al restaurar un curs

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola M.Pilar!

En primer lloc disculpes per no haver pogut respondre abans però el Pau se'ns ha posat malalt i jo no he pogut posar-me amb el fòrum fins avui.
M'alegra llegir que vas poder solucionar els problemes amb la restauració del curs. Es tracta d'una de les operacions més costoses de Moodle i, per aquest motiu, és una de les que també de forma més habitual falla. Segurament el problema que hi ha és alguna incompatibilitat del mòdul de HotPotatoes amb el nostre sistema que hauríem d'investigar per intentar-ho solucionar. Ens pots indicar quin és el fitxer que intentaves restaurar i on el podem trobar per poder-ho descarregar i fer proves?

Per cert dues vegades més m'ha desconnectat del Moodle i he hagut de tornar a entrar!
Estem treballant per solucionar aquest problema (ja que nosaltres també ens ho hem trobat en alguna ocasió). Esperem que durant la propera setmana es resolgui. Per aquest motiu, si veieu que a finals de setmana el problema persisteix us agrairem que ens ho comuniqueu.

Una abraçada i sort amb el curs d'avui!
Sara
En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Problemes al restaurar un curs

per M Pilar Ferreiro -

Hola Sara,

Gràcies per contestar.  Després del pànic del dijous, el divendres les coses van funcionar força bé... amb el grup de profes que teníem un curs.

El fitxer que no vaig poder restaurar és un senzill hotpot.  Te l'adjunto.  La sort va ser que només hi havia un en aquest curs i el vaig poder enllaçar manualment.

No sé que passarà si necessito restaurar d'altres cursos que en tenen un munt!.

Bon cap de setmana... bé el que queda del cap de setmana! i bon començament de setmana!

M Pilar

En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: Problemes al restaurar un curs

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola M.Pilar!
Gràcies pel fitxer però ens aniria millor tenir el .zip que conté el curs que no vas poder restaurar bé fins que no vas treure el hotpotatoe que ens indiques. Si encara el teniu al vostre espai Moodle d'Àgora ens podeu indicar on el podem trobar (així no cal que l'adjuntis al fòrum). D'aquesta forma el descarregarem i farem algunes proves per intentar veure si podem solucionar el problema.
Una abraçada i gràcies de nou per la vostra col·laboració!
Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Problemes al restaurar un curs

per M Pilar Ferreiro -

Hola Sara,

M'ha passat amb més d'un curs.  Et dono el que te més "hotpots"  Anglès 4t M. Pilar Ferreiro   a   http://agora.xtec.cat/eoibdrassanes/moodle.

En aquest ni tant sols acaba la còpia de seguretat.  La pantalla posa "terminado"  i es queda com penjat abans que surti el cartell de "la còpia ha estat un èxit".

Veig que a la carpeta de "backups" ha aparegut un arxiu que posa "backup bits"  això és nou!!

El en si mateix em funciona bé, però hi ha aquests problemes a l'hora de fer un backup.

En un curs de professorat  Moodle inicial EOIBD  on només hi ha un "hotpot" de mostra,  fa bé la còpia de seguretat però dona errar al fer la restauració, es para després d'intentar restaurar el "hotpot"

Gràcies,  una abraçada

M Pilar Ferreiro

En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: Problemes al restaurar un curs

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola M Pilar,

El curs que vols restaurar és enorme, ocupa més de 100 Mb i això produeix una sobrecàrrega al sistema immensa, et proposo que llegeixis aquesta pregunta freqüent i miris de dividir el curs per parts.
Pots provar de treure els documents de dins la còpia i després adjuntar-los al curs manualment... fer-ho també amb als hotpotatoes... Sobretot t'ajudarà fer la restauració a la nit quan les condicions de càrrega del servidor són més favorables.

D'altra banda el fitxer backup_bits que dius té data del 15 de març de 2009, té l'estructura d'un backup però no té gairebé contingut i es pot esborrar amb seguretat.

Salutacions,

Pau