Qualificacions 'FÒRUM'

Qualificacions 'FÒRUM'

per Isabel Higueras Ruiz -
Nombre de respostes: 1

Hola a tothom,

A veure si algú em pot ajudar. Tinc un curs d’anglès (2n nivell EOI) amb 60 alumnes, configurat en dos ‘grups separats’(30 alumnes al grup ‘E217’ + 30 alumnes al grup ‘E219’. Totes les activitats em funcionen correctament, excepte la última que he creat: un fòrum.

Quan vaig configurar el fòrum, vaig decidir poder qualificar cada aportació de 1-20 punts. El problema que tinc és que NO puc qualificar els missatges del grup E217, però els del E219. Efectivament, la qualificació que poso a cada missatge dels alumnes del grup E219, m’apareix també al llibre de qualificacions de cada alumne, que és el que jo vull.

Algú sap la raó per la qual no puc qualificar els missatges l’altre grup, l’E217? Simplement no em surt el típic desplegable “ratings’ quan canvio d’un grup a l’altre.

Us dono l’adreça del curs i de l’activitat . També adjunto unes captures de pantalla que il·lustren el problema (document Word adjunt)

.

http://agora.xtec.cat/eoielprat/moodle (Curs ‘English 2’)

http://agora.xtec.cat/eoielprat/moodle/mod/forum/view.php?id=4901&group=0 (Fòrum)

Moltes gràcies per endavant per la vostra ajuda!

Isabel Higueras

EOI El Prat


En resposta a Isabel Higueras Ruiz

Re: Qualificacions 'FÒRUM'

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Isabel!
En primer lloc gràcies per la informació tan detallada perquè ens ha ajudat a localitzar el problema. T'expliquem: el que passa és que al fòrum només pots valorar les intervencions que els alumnes van fer a partir de l'1 de desembre i, casualment, les intervencions del grup E217 són prèvies a aquesta data (28 de novembre). Per tant, per poder-les avaluar hauries d'editar la data del From de Restrict ratings to posts with dates in this range.
Una abraçada i fins aviat!
Sara