alguns usuaris donen problemes

alguns usuaris donen problemes

per ELISABET ALSINA PAGES -
Nombre de respostes: 3
Hola,
vaig donar d'alta un seguit d'alumnes i uns quants em van donar error desconegut.
Vaig tornar a fer el llistat amb els usuaris problemàtics i no hi ha manera. Puc enviar-vos el llistat a algun lloc per tal que em pugueu dir on és l'error?

Gràcies

Bet Alsina
En resposta a ELISABET ALSINA PAGES

Re: alguns usuaris donen problemes

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Bet!
Ens pots enviar el fitxer a aquest mateix fòrum (esborrant abans de fer-ho les contrasenyes i, si s'escau, la informació que consideris crítica). A més, també ens aniria bé que ens recordessis quina és l'adreça del vostre espai Moodle d'Àgora així com saber exactament els passos que seguiu per donar d'alta a aquests usuaris i quin és l'error que us apareix.
Bezos, abrasos i fins aviat!
Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: alguns usuaris donen problemes

per ELISABET ALSINA PAGES -
Hola,
t'adjunto el fitxer amb les dades dels usuaris que em donen problemes. N'he donat d'alta uns 80 sense problemes i aquests en canvi no hi ha manera.

Per fer-ho vaig a carrega d'usuaris amb fitxer .csv, delimitador ;. Es previsualitzen però quan li dono a continuar dient que tan sols em crei els usuaris nous em donen tots "error desconegut".

Salutacions,

Bet Alsina


http://agora.xtec.cat/iesvilatzara/moodle
En resposta a ELISABET ALSINA PAGES

Re: alguns usuaris donen problemes

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Bet!

Pel que veig, tots els usuaris que hi ha al CSV tenen accents o enyes, pots fer dues coses, prova-les per ordre ja que la primera mola però la segona no tant! XD

  1. Quan importes el CSV hi ha un camp que posa codificació, sel·lecciona ISO-8859-1, això és la codificació del fitxer i veig que el que ens has passat està en aquesta codificació.
  2. Si així no funciona demana'ns el fitxer codifica't en UTF-8 contestant a aquest fil.
  3. Si encara i així no funciona, edita el fitxer CSV i canvia els accents i caràcters estranys per un anglès (accents, ñ, ç...) prova d'usar-lo i després edita aquests usuaris en el moodle perquè tornin a tenir els caràcters que tenien.
Esperem que et serveixi! Ja ens diràs com ho has solucionat!

Salut i força!

Pau