Grups concurs truites i amanides

Grups concurs truites i amanides

Nombre de respostes: 0

Volem recordar-vos que el II Concurs de Truites i Amanides està programat per començar després de l'hora del pati, a les 11h. A continuació, us proporcionem més informació sobre la distribució dels grups:

Grup 1: Carolyn, Arturo, Dilan, Gisela

Grup 2: Carolina, Santiago, Rosario, Jean Paul

Grup 3: Jan, Marcos, Dayanna, Sheila

Grup 4: Koral, Gabi, Sara, Sabrina

Grup 5: Guadalupe, Manuel, Omar, Johan

Grup 6: Victor, Hermes, Ana (GAT), Yeiner

Grup 7: Ana, Jose, Raul, Rodrigo

Grup 8: Aleix, Odalis, Ramon

Grup 9: Maria, Rocio, Miguel

A més, us recomanem que aprofiteu aquest temps per reunir-vos amb els membres del vostre grup. 

Aquesta és una oportunitat per intercanviar idees, compartir inspiració i coordinar les vostres estratègies per a la creació de les truites i amanides. Cada membre del grup té una perspectiva única i valuosa, i col·laborar junts us ajudarà a crear una truita excepcional. Aprofiteu aquest moment per discutir els rols i responsabilitats de cadascú, i recordeu crear les fitxes tècniques que detallin els ingredients, les mesures i els passos per a la vostra creació culinària, teniu fins el dia 4 de desembre a les 15:00h.

A més, us informem que les plantilles per a les fitxes tècniques estan adjuntes al correu. Aquestes plantilles us ajudaran a organitzar i detallar els ingredients, les mesures i els passos necessaris per a la vostra truita. Recordeu revisar aquestes plantilles amb deteniment i assegureu-vos de completar-les amb la informació rellevant abans del concurs. Això no només us ajudarà a mantenir-vos organitzats, sinó que també proporcionarà als jutges una comprensió detallada del vostre procés de preparació culinària. Estem segurs que cada grup presentarà fitxes tècniques impressionants que complementaran les vostres creacions úniques. La comunicació i la col·laboració són claus per a l'èxit, i estem segurs que, treballant junts, podreu oferir una presentació impressionant al II Concurs de Truites i Amanides.

Ens agradaria subratllar la importància de mantenir pràctiques segures i higièniques durant el II Concurs de Truites i Amanides. Assegureu-vos de seguir les normes bàsiques de seguretat alimentària, com rentar-se les mans abans de manipular els ingredients i utilitzar utensilis nets i segurs. És fonamental garantir que les truites i les amanides es preparin en un entorn net i segur.

A més, entenem que alguns estudiants podrien no disposar del material necessari, com ara roba de cuina. Si esteu en aquesta situació, us encoratgem a comunicar-vos amb el vostre tutor amb antelació. El vostre tutor estarà encantat de facilitar-vos els materials necessaris perquè pugueu participar plenament i amb tota comoditat en aquest esdeveniment culinari.

Assegureu-vos que tots els membres dels grups estiguin presents a l'hora d'inici. Us animem a col·laborar, gaudir de l'experiència i crear les truites més creatives. Agraïm la vostra participació i esperem que tots tingueu una gran experiència durant aquest esdeveniment.

Fitxa tècnica truita
Fitxa tècnica amanida