Guanyadores del Picalletres - Baix Empordà

Guanyadores del Picalletres - Baix Empordà

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Hem de felicitar i encoratjar les alumnes Gisela Esteva, Jordina Escofet i Laia Noguera que han estat l’equip guanyador al Baix Empordà del Concurs Picalletres.

En Thanh Son Oliver, en Victor Pino i l’Aina Pi juntament amb la Gisela Esteva, la Jordina Escofet i la Laia Noguera són els dos equips que han passat a la fase semifinal del Concurs Picalletres que s’ha celebrat al Teatre-Auditori La Gorga de Palamós el dia 8 de maig. En el concurs, els participants havien de lletrejar paraules de diversa dificultat, pronunciar correctament embarbussaments, detectar barbarismes i encertar definicions.

Els dos equips de l’INS Sant Feliu s’han hagut d’enfrontar entre ells a la fase semifinal i, per poca diferència, el grup de les noies s’ha classificat per a la final, en la qual han vençut les contrincants de l’INS Baix Empordà de Palafrugell.

El dia 5 de juny aniran al Teatre d’Esparreguera a participar a la Gran Final Nacional que es transmetrà per Televisió de Catalunya. Des de l’institut els animem a fer-ho tan bé com fins ara, i felicitem la resta de la classe perquè han estat un públic molt encoratjador!