Sortida a Planoles dels alumnes de 2n d'ESO

per S'ha esborrat l'usuari -

El 5 i 6 de juny els alumnes de 2n d'ESO van anar de colònies a Planoles. Durant aquests dies van fer activitats de natura (espeleologia, escalada, tir amb arc, tirolina, ponts penjants) i van visitar les poblacions de Besalú i Vic. Alumnes i professors acompanyants van poder gaurdir d'uns dies a plena natura amb un temps esplèndid

Cap a la fase final nacional del cocurs de redacció de la Coca-Cola

per S'ha esborrat l'usuari -

Des de l’Institut Sant Feliu de Guíxols volem felicitar la Marta Santana Lecuona, de 2n d’ESO, perquè ha quedat finalista del 37è Concurs de redacció de la Coca-Cola.

El dissabte 29 de març, els alumnes Dani Dobao, Marc Escobar, Eva Guadalupe, Maria Sert, Laura Isern, Berta Martínez, Aina Periz i Marta Santana van participar en la fase provincial del Concurs de redacció literària a Girona. Els van donar una frase inicial, “Avui comença el primer dia de la resta de la meva vida”, i van haver de construir-hi un relat.

La Marta Santana es va classificar i això vol dir que passa a la fase final! De moment, ja ha guanyat quatre entrades per anar a Port Aventura el dia 24 de maig amb la seva família.

Alumnes de 2n d'ESO participen al concurs artístic convocat per Amics de la UNESCO de Girona

per S'ha esborrat l'usuari -

Uns quants alumnes de l'optativa de plàstica de 2n d'ESO han participat al concurs artístic promogut pels Amics de la Unesco de Girona i han obtingut un diploma. Aprofitant que el 2014 és l'any internacional de l'agricultura familiar, el tema d'aquest any ha estat "Qui té un hort té un tresor". Felicitem als nostres alumnes per la seva participació.

37è Concurs Premi Relat Breu

per S'ha esborrat l'usuari -

El passat dissabte 29 de març, a dos quarts d'onze del matí, vuit alumnes de 2n d'ESO van anar a la Universitat Politècnica de la UdG per participar en el concurs literari que cada any organitza la Coca-Cola. Els nostres alumnes van concursar amb altres nois i noies de 2n d'ESO de les comarques de Girona i el Maresme, i van haver d'escriure una narració a partir del lema "Avui comença el primer dia de la resta de la meva vida...". 

A tots ells, moltes felicitats per haver estat seleccionats per a la final provincial del concurs i molta sort de cara a la final de tot Catalunya. 

Premi literari a 2n d' ESO

per S'ha esborrat l'usuari -

L'alumna Alba Motas, de 2n ESO C, ha quedat finalista del Premi Sambori 2014 (Òmnium Cultural) de la demarcació Girona - Catalunya Nord. L'Alba ha concursat amb alumnes de la Catalunya Nord, el Gironès, la Selva, l'Alt i el Baix Empordà, i ara participarà a la final del Premi Sambori de tot Catalunya.

Moltes felicitats, Alba!

Sortida amb els alumnes de 2n ESO al Puig-Gros/Puig de les Cols i Pedralta

per S'ha esborrat l'usuari -

El passat dijous 28 de novembre vam realitzar una sortida caminant amb els alumnes de 2n ESO. Vam sortir de la Corxera i, dividits en dos grups, vam fer cim al Puig-Gros i al Puig de les Cols. I des d'allà, vam anar a esmorzar-dinar a Pedralta. Tot i el fred, ens ho vam passar molt bé i vam gaudir passejant per la muntanya i fent cims.

A continuació teniu informació de la ruta i algunes imatges: