COMUNICACIÓ INCIDÈNCIES A LES FAMÍLIES VIA SMS

COMUNICACIÓ INCIDÈNCIES A LES FAMÍLIES VIA SMS

per Miguel Domínguez Corchero -
Nombre de respostes: 0

A partir del divendres 4 d’octubre de 2013 s’iniciarà la comunicació de les incidències escolars de l’alumnat del centre via SMS a les famílies. Es rebrà informació setmanal durant les primeres setmanes del curs, més tard cada dues setmanes, sobre l’assistència a classe (absències, retards), el comportament (expulsions de classe, faltes de disciplina) i observacions sobre si fa els deures i porta el material adient per a l’assignatura.

Cada divendres rebran un resum setmanal de totes les faltes d’assistència i retards del/la seu/seva fill/a, si ha estat expulsat/da de classe o té una falta de disciplina, i observacions sobre si fa els deures i porta el material adient per a l’assignatura.

El contingut del missatge serà el següent:

INS Ramon Turró El/la seu/seva fill/a té aquesta setmana les següents incidències: 1 Absència, 1 Retard, 1 Expulsió, 1 Disciplina, 1 Observació.

Una Absència és una falta d’assistència a 1 classe i un Retard és una falta de puntualitat a 1 classe.

Les absències es poden justificar, mitjançant els impresos de justificació de faltes d’assistència dels alumnes que es poden recollir a Consergeria i que s’han de lliurar al tutor/a del grup, com a màxim una setmana després que s’hagi produït. Els retards entre classes són injustificables. Els retards de primera hora del matí també es poden justificar mitjançant els impresos abans esmentats.

Una Expulsió és una falta de disciplina que comporta que l’alumne ha de sortir de classe i una Disciplina és una falta de disciplina que no comporta la sortida de l’alumne de classe.

Si el/la seu/seva fill/a ha estat expulsat/da de classe o té una falta de disciplina portarà a casa dos fulls d’amonestació on apareixeran els motius. Cal que demanin aquest document, un dels exemplars és per a la família i l’altre per a retornar al Tutor signat per vostès. En aquests casos, és recomanable que parlin a casa del seu comportament i també amb el/la Tutor/a.

Una Observació vol dir que l’alumne o bé no fa els deures encomanats, o bé no porta el material necessari per a una assignatura (xàndal, ...).