Kursliste

UF 1 Processos i tècniques de cocció

UF 2 Elaboracions culinàries bàsiques

UF 4 Guarnicions i elements decoratius

UF 5 Regeneració de les elaboracions culinàries

UF 6 Acabats i presentacions

UF 7 El servei en cuina


UF4 Begudes alcohòliques simples

This course intends to help you learn specific cuisine vocabulary, such as names for different fish or types of meat, etc....

Bon appetit!!!!

MP 10 Serveis en restauració

MP 07 Cuina i Gastronomia


Aula virtual Tutoria 2n AViGE curs 2020-2021

Benvinguts/des al moodle del M4

UF1 coordinació de l’àrea d’allotjament

UF 5 Direcció d’establiments d’allotjament rural

Curs que desenvolupa el mòdul de Formació i Orientació Laboral.

Professor: Manolo Ortega

Curs del mòdul Empresa i Iniciativa Emprenedora.

Professor: Manolo Ortega.


Kurse