Vés al contingut principal
Panell lateral
ieshoteleriacambrils
Inici
Més
Català (ca)
Català (ca)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Inicia la sessió
Inici
Elaboració de productes alimentaris (EPA)
Cursos
Cicle Formatiu Grau Mitjà
Elaboració de productes alimentaris (EPA)
Categories de cursos
Cicle Formatiu Grau Mitjà
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT / Cuina i gastronomia
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT / Serveis en restauració
Cicle Formatiu Grau Mitjà / DECT / Mòduls transversals a cuina i serveis
Cicle Formatiu Grau Mitjà / Elaboració de productes alimentaris (EPA)
Cicle Formatiu Grau Mitjà / Forneria, pastisseria i confiteria
Cicle Formatiu Grau Superior
Cicle Formatiu Grau Superior / Direcció de cuina
Cicle Formatiu Grau Superior / Direcció de Serveis
Cicle Formatiu Grau Superior / AVIGE
Cicle Formatiu Grau Superior / GAT
Cicle Formatiu Grau Superior / GIAT
Cicle Formatiu Grau Superior / GIATA
Cicle Formatiu Grau Superior / PQIA
Formació Orientació Laboral (FOL)
Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE)
Cursos formació professors
PFI/PTT
Cerca cursos
Cerca cursos
MP 08 Seguretat i Higiene
Professorat editor:
Mireia Nel·lo
MP 07 Operacions i control de magatzem
Professorat editor:
Gerard Cros Barenys
Professorat editor:
Jorge Gómez Díaz
MP 13 Síntesi
Professorat editor:
Gerard Cros Barenys
Professorat editor:
Jorge Gómez Díaz