IMPORTANT: Formació telemàtica mentre duri el tancament

IMPORTANT: Formació telemàtica mentre duri el tancament

per Administrador/a a8043498 -
Nombre de respostes: 0

Benvolguts alumnes i famílies,


Com bé sabeu, amb motiu de la situació d’excepcionalitat que estem vivint, l’Escola ha de romandre tancada durant un període indeterminat. Esperem que aquest tancament sigui el més curt possible. Mentrestant i fins que es retorni a la normalitat, seguint les instruccions marcades pel Departament d'Educació, seguirem amb la formació en format telemàtic.

 

Totes les activitats realitzades de manera no presencial formen part de l’avaluació i qualificació de les UF i se sumaran a les activitats desenvolupades presencialment si es reprèn la formació a l’escola. Cada professor us informarà de com s’avalua i es qualifica cada activitat dins de la Unitat Formativa.

 

Si aquest curs podeu retornar a l’escola, tindrem en compte aquelles activitats que no s’hagin pogut fer anteriorment i intentar fer-les. Pels alumnes de primer curs, aquells continguts o pràctiques que no s’hagin pogut assolir, especialment els relacionats amb el cicle natural de la vinya i l’olivera, s’intentaran incorporar als mòduls professionals del següent curs.

 

Ens trobem davant d’una situació molt complex i, a més, el treball a distància requereix d’un esforç molt gran de responsabilitat i us encoratgem a aprofitar al màxim les activitats que els professors us encomanen. Cal que porteu les tasques i activitats al dia, complint les dates d’entrega, i no dubteu en plantejar qualsevol incidència.

 

Si teniu cap dubte o necessiteu algun aclariment, poseu-vos en contacte amb el vostre tutor/a o el docent implicat. Especialment comuniqueu si teniu dificultats d’accés a eines informàtiques i/o accés a Internet.


Finalment informar-vos que els treballadors/res de l’escola mantenim l’activitat laboral ininterrompudament des del dia 14 de març, ja sigui en format teletreball o mantenint el celler i la finca en òptimes condicions per quan la situació es normalitzi.


Esperem que estigueu bé, cuideu-vos i cuideu als qui us envolten.


Ara més que mai, Salut!


La Direcció

Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech