Tercer control de maduració (13/08/2019)

Tercer control de maduració (13/08/2019)

per Jordi Nolla -
Nombre de respostes: 0

El passat dimarts 13/08/2019 es va fer el 3r. control de maduració de la vinya de l'escola, per part dels alumnes David Alcántara, Àlex Arbós, Joan Marc Campos, Dani Gràcia, Marioara Toma, Carla Ugarte, Joan Vall i Eduard Vives.

Els resultats obtinguts s'exposen a continuació:

Varietat Pes 100 baies (g) ºGP (% V/V etanol) ATS (g H2SO4/L) pH
 Chardonnay (nou)      91,95           9,66           5,88          3,15  
 Chardonnay (extern)    107,48           8,41           6,57          3,07  
 Chenin      71,81           6,47          10,39          2,86  
 Incrocio Manzoni      86,70           6,09          16,95          2,71  
 Macabeu (nou)      70,00           3,70          14,99          2,13  
 Macabeu (vell)    102,04           5,52          14,95          2,72  
 Merlot (jove)      86,96           7,76           6,57          3,11  
 Merlot (vell)      87,09           7,30           9,16          2,83  
 Muscat gra petit    111,53           8,34           4,90          3,15  
 Syrah      91,75           7,67          10,00          2,74  
 Ull de llebre blanc    104,71           8,80           6,57          3,10  
 Ull de llebre negre    153,00           9,00           5,73          3,08