Un nou control de maduració de raïm de l’Escola per part dels alumnes Mireia Alemany, Andrea Arrabal, Marta Arroyo, Joan Juvé, Miriam Millet, Samuel Morales, .
Els resultats obtinguts en les varietats analitzades han estat els següents:
|
Pes de 100 baies (g) |
Graus Probables (ºGP, % etanol) |
Acidesa Total Sulfúrica (ATS, g H2SO4/L) |
pH |
Cabernet Franc (vell) |
139,2 |
11,3 |
4,6 |
3,2 |
Cabernet Sauvignon (vell) |
138,0 |
12,0 |
4,6 |
3,3 |
Chenin |
169,0 |
12,1 |
4,0 |
3,3 |
Merlot (nou) |
144,9 |
12,0 |
3,7 |
3,6 |
Merlot (vell) |
188,5 |
13,0 |
3,1 |
3,5 |
Xarel·lo (vell) |
208,1 |
11,3 |
4,5 |
3,3 |