Avui, dimarts 28 d’agost de 2018, s’ha realitzat el sisè control de maduració de raïm de l’Escola per part dels alumnes Oriol Carbó, Eloi Marcé, Gerard Suriol i Cam Suriol.
Els resultats obtinguts en les varietats analitzades han estat els següents:
|
Pes de 100 baies (g) |
Graus Probables (ºGP, % etanol) |
Acidesa Total Sulfúrica (ATS, g H2SO4/L) |
pH |
Cabernet Franc (jove) |
177,7 |
12,1 |
3,2 |
3,5 |
Cabernet Franc (vell) |
177,6 |
11,1 |
4,7 |
3,3 |
Cabernet Sauvignon (jove) |
118,3 |
10,4 |
4,5 |
3,3 |
Cabernet Sauvignon (vell) |
186,3 |
11,1 |
4,9 |
3,3 |
Merlot (jove) |
135,5 |
11,4 |
3,1 |
3,6 |
Merlot (vell) |
174,9 |
12,4 |
3,4 |
4,2 |
Xarel·lo (jove) |
205,3 |
11,1 |
3,7 |
3,4 |
Xarel·lo (vell) |
166,5 |
10,4 |
5,0 |
3,3 |