SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ 2016

SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ 2016

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

El control de maduració realitzat pels alumnes Lluís Arias, Ivan Marchuet i Rafel Vidal ha donat com a resultats:

Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

Cabernet franc (jove)

77,1

16,0

2,9

3,6

Cabernet franc (vell)

43,6

14,5

3,5

3,4

Cabernet sauvignon (jove)

67,9

17,1

3,1

3,6

Cabernet sauvignon (vell)

52,7

15,9

3,1

3,6

Muscat

214,1

12,5

3,3

3,4

Xarel·lo (jove)

177,7

10,9

4,3

3,1

Xarel·lo (vell)

97,2

11,1

5,0

3,3

 

L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:

Cabernet franc (jove) A520= 0,51; IP= 20

Cabernet franc (vell) A520= 0,48; IP= 18

Cabernet suvignon (jove) A520= 0,80; IP= 25

Cabernet suvignon (vell) A520= 0,90; IP= 29

 

Es possible que aquest ja sigui el darrer control de maduració, entre avui i demà es verema el Xarel·lo i bona part dels Cabernets. Evidentment queda molta feina en el celler.