El control de maduració realitzat pels alumnes Gemma Bellido, Adrià
Escofet, Marc Fernández, Marc Galtés, i Albert Torrents ha donat com a
resultats:
Pes 100 baies |
ºGP |
ATS |
pH |
|
Cabernet franc (jove) |
96,6 |
15,1 |
3,3 |
3,5 |
Cabernet franc (vell) |
71,1 |
12,7 |
3,6 |
3,3 |
Cabernet sauvignon (jove) |
83,1 |
14,6 |
4,1 |
3,2 |
Cabernet sauvignon (vell) |
54,0 |
15,1 |
3,5 |
3,5 |
Incrocio |
143,2 |
13,2 |
4,2 |
3,0 |
Muscat |
224,0 |
11,3 |
3,7 |
3,1 |
Xarel·lo (jove) |
196,8 |
9,6 |
5,1 |
3,0 |
Xarel·lo (vell) |
78,9 |
9,9 |
5,7 |
3,2 |
L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:
Cabernet franc (jove) A520= 0,80; IP= 45
Cabernet franc (vell) A520= 0,78; IP= 49
Cabernet suvignon (jove) A520= 0,86; IP= 21
Ja s’ha collit el Merlot, el Syrah i el Macabeu. La forta sequera provoca que els ceps accelerin la maduració, els Cabernets ja tenen força grau, caldrà collir-los més aviat del que estava previst
El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.