El control de maduració realitzat pels alumnes Lluís Arias, Ivan Marchuet i
Rafel Vidal ha donat com a resultats:
Pes 100 baies |
ºGP |
ATS |
pH |
|
Cabernet franc (jove) |
77,1 |
16,0 |
2,9 |
3,6 |
Cabernet franc (vell) |
43,6 |
14,5 |
3,5 |
3,4 |
Cabernet sauvignon (jove) |
67,9 |
17,1 |
3,1 |
3,6 |
Cabernet sauvignon (vell) |
52,7 |
15,9 |
3,1 |
3,6 |
Muscat |
214,1 |
12,5 |
3,3 |
3,4 |
Xarel·lo (jove) |
177,7 |
10,9 |
4,3 |
3,1 |
Xarel·lo (vell) |
97,2 |
11,1 |
5,0 |
3,3 |
L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:
Cabernet franc (jove) A520= 0,51; IP= 20
Cabernet franc (vell) A520= 0,48; IP= 18
Cabernet suvignon (jove) A520= 0,80; IP= 25
Cabernet suvignon (vell) A520= 0,90; IP= 29
Es possible que aquest ja sigui el darrer control de maduració, entre avui i demà es verema el Xarel·lo i bona part dels Cabernets. Evidentment queda molta feina en el celler.