SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ 2016

SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ 2016

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

El control de maduració realitzat pels alumnes Gemma Bellido, Adrià Escofet, Marc Fernández, Marc Galtés, i Albert Torrents ha donat com a resultats:

Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

Cabernet franc (jove)

96,6

15,1

3,3

3,5

Cabernet franc (vell)

71,1

12,7

3,6

3,3

Cabernet sauvignon (jove)

83,1

14,6

4,1

3,2

Cabernet sauvignon (vell)

54,0

15,1

3,5

3,5

Incrocio

143,2

13,2

4,2

3,0

Muscat

224,0

11,3

3,7

3,1

Xarel·lo (jove)

196,8

 9,6

5,1

3,0

Xarel·lo (vell)

78,9

 9,9

5,7

3,2

 

L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:

Cabernet franc (jove) A520= 0,80; IP= 45

Cabernet franc (vell) A520= 0,78; IP= 49

Cabernet suvignon (jove) A520= 0,86; IP= 21

Ja s’ha collit el Merlot, el Syrah i el Macabeu. La forta sequera provoca que els ceps accelerin la maduració, els Cabernets ja tenen força grau, caldrà collir-los més aviat del que estava previst

El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.