El control de maduració realitzat pels alumnes Ivan Carrasco, Joan Cols,
Georgina Gòmez, Ton Ledesma, Albert Roig i Roger Suriol ha donat com a
resultats:
Pes 100 baies |
ºGP |
ATS |
pH |
|
Cabernet franc (jove) |
91,2 |
12,5 |
4,7 |
3,5 |
Cabernet franc (vell) |
54,0 |
12,3 |
5,3 |
3,3 |
Cabernet sauvignon (jove) |
90,2 |
13,1 |
5,9 |
3,2 |
Cabernet sauvignon (vell) |
57,3 |
13,0 |
3,9 |
3,5 |
Chenin |
75,0 |
13,0 |
4,3 |
3,3 |
Incrocio |
99,1 |
12,3 |
5,9 |
3,0 |
Macabeu |
119,4 |
9,3 |
4,1 |
3,3 |
Merlot (jove) |
57,0 |
11,6 |
3,8 |
3,6 |
Merlot (vell) |
57,9 |
13,8 |
3,1 |
3,5 |
Muscat |
218,9 |
8,4 |
5,4 |
3,1 |
Syrah |
82,5 |
13,0 |
4,4 |
3,4 |
Tempranillo blanc |
165,9 |
11,0 |
3,7 |
3,2 |
Ull de llebre |
92,0 |
13,5 |
4,8 |
3,6 |
Xarel·lo (jove) |
115,6 |
8,1 |
5,9 |
3,7 |
Xarel·lo (vell) |
71,6 |
8,6 |
7,9 |
3,2 |
L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:
Merlot (jove) A520= 0,80; IP= 32.
Merlot (vell) A520= 0,87; IP= 43.
Syrah A520= 1,2; IP= 45.
Ull de llebre A520= 1,1; IP= 14
Ja s’ha collit el Chardonnay. Si no hi ha novetat aquest divendres ja collirem el 1er negre i segurament també el Macabeu.
El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.