PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2016

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2016

per Joan Solé Sendra -
Nombre de respostes: 0

L'oficina d'accés a la Universitat ens ha fet arribar informació per tots aquells que hagin acabat i estiguin interesats. Us passem una nota informativa:

 

Em plau comunicar-vos que el termini de la convocatòria de juny de la Preinscripció universitària 2016 per accedir a les set universitats públiques de Catalunya i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya serà del 6 de juny a l’1 de juliol. Com cada any, la preinscripció es fa per Internet, a l’adreça https://accesnet.gencat.cat.

Tota la informació sobre el procés de preinscripció (tràmits, terminis, estudis amb prova d'aptitud personal, vies d'accés, documentació necessària, taules de ponderació, procediment d'assignació de places, dates de matrícula universitària, entre d'altres) es pot consultar al web de la Secretaria d'Universitats i Recerca http://universitatsirecerca.gencat.cat

Us envio, annex, un document amb tota la informació de la Preinscripció universitària 2016.

Podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina d’Accés a la Universitat a l’adreça Via Laietana 2, 08003, Barcelona. També podeu contactar als telèfons 93 223 03 23 / 93 223 25 91 i a través de la bústia de contacte a l’adreça http://contacte.gencat.cat.