AYLA TORCAL, LAURA ESTALLO I MARTÍ CAIXAL, GUARDONATS EN EL PREMI PROTAGONISTA JOVE

AYLA TORCAL, LAURA ESTALLO I MARTÍ CAIXAL, GUARDONATS EN EL PREMI PROTAGONISTA JOVE

de Administrador/a a8058969 -
Número de respuestas: 0

 

 

Premi%20Protagonista%20Jove.JPG

A la fotografia, en primer pla, d'esquerre a dreta, Laura Estallo, Martí Caixal i Ayla Torcal, i al fons, d'esquerre a dreta, Reina Duarte, presidenta del Clijcat i editora d'Edebé, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes

  Vídeo del Premi Protagonista Jove 2015

L'Ayla Torcal, la Laura Estallo i el Martí Caixal, de 3r. B, 4t. A i 4t. B, respectivament, van ser guardonats, dimecres 3 juny, en el 19è Premi Protagonista Jove, que va tenir lloc a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. A l'interessant acte, organitzat pel Clijcat (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil), hi van assistir també escriptors i editors.Les obres guanyadores d'aquest Premi van ser, per una banda, Fora de mi, de Sharon M. Draper (en representació seva hi havia l'editor), i, per l'altra, Zona prohibida, de David Cirici, escriptor que ha visitat El Vern en diverses ocasions i amb qui la Laura, l'Ayla i el Martí es van poder fotografiar.

El Premi Protagonista Jove ha estat coordinat, en el cas de Lliçà de Vall, per la Julieta Sunyol i la Pilar Collado, bibliotecàries de la mateixa localitat, que també van acompanyar-nos a l'acte. Moltes gràcies!!

I enhorabona als tres excel·lents lectors!! Us esperem en el 20è. Premi Protagonista Jove!!

Podeu consultar les últimes novetats del Clijcat a:

www.clijcat.cat

i els podeu trobar també al facebook.

Recordem que LLEGIR ENS FA MÉS LLIURES!!!

Amb%20David%20Cirici%20al%20Premi%20Prot

237 palabras