LLIURAMENT DEL PREMI PROTAGONISTA JOVE

LLIURAMENT DEL PREMI PROTAGONISTA JOVE

von Administrador/a a8058969 -
Anzahl Antworten: 0

PREMI PROTAGONISTA JOVE

El proper dimecres dia 3 de juny al matí, i a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona, tindrà lloc l'acte oficial de lliurament del 19è. Premi Protagonista Jove, organitzat pel CLIJCAT (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil).

Els alumnes del nostre institut que hi aniran, perquè han participat activament en el Premi Protagonista Jove, llegint-se i valorant les quatre obres de la seva categoria de segon cicle, són l'AYLA TORCAL, de 3r. B, la LAURA ESTALLO, de 4t. A, i el MARTÍ CAIXAL, de 4t. B.

Moltes gràcies a tots tres per la feina feta, i moltes gràcies també a la Julieta Sunyol i a la Pilar Collado, de la biblioteca de Lliçà de Vall, per la ferma implicació!!

L’objectiu del Premi és aconseguir que el major nombre possible de joves llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre o biblioteca, i els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels joves es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.

La Comissió d’experts està formada per:

Sra. Beatriu Cajal Revista Faristol 
Sra. Glòria Gorchs Biblioteca Roca Umbert 
Sra. Rosa Mut Revista Faristol 
Sra. Veri Pena Llibreria La Mulassa  
Sr. Joan Portell ClijCAT. Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil

Premi Protagonista Jove

231 Wörter