Treballs de síntesi

Treballs de síntesi

per Administrador/a a8058969 -
Nombre de respostes: 0

Del 9 al 13 de juny, setmana dels treballs de síntesi.

Els alumnes de 1r,2n,3r i Aula Oberta realitzaran durant aquesta setmana els treballs de síntesi

00798956.jpg  Primer d’ESO. Treball de síntesi “El nostre poble”. Els alumnes estudien en grup com és el seu poble, la seva història, la seva població, els recursos naturals, les tradicions i costums. Aquest treball es realitzarà al centre i es faran sortides dins del municipi. L’horari serà l’habitual. 

 

 

 

 

 

 

F1  Segon d’ESOTreball de síntesi “El medi litoral“. Es realitzarà fora del centre, a Arenys de Mar, els dies 9, 10 i 11 de juny, on hi ha programades diverses activitats i rutes per la població per conèixer tant la riquesa del món natural del mar, com la gent i la història d'una població costanera.Els  alumnes visitaran els llocs relacionats amb la vida i l'obra de Salvador Espriu. Els dies 12 i 13 de juny el treball es farà en el centre a l’horari habitual.

 

 

 

 

0018.gif

 

   Tercer  d’ESO. Treball de síntesi “Recerca i emprenedoria”.  Aquest treball es realitzarà en el centre en l’horari habitual, exceptuant el dimarts dia 10 de juny que hi ha una sortida a Barcelona, des de les 8 matí fins a les 6  de la tarda, i el divendres dia 13 de juny que l’horari serà de 8 a 12 hores.

Amb aquest crèdit els alumnes aprendran quin és el procès per portar a terme projectes de recerca i emprenedoria. Visitaran el Caixa-Lab Experience i el museu dels invents de Barcelona. Diversos emprenedors i científics ens visitaran aquests dies al nostre centre i ens explicaran les seves experíencies: Agustí Vidal, perfumista i creador del perfum núvol de llimona per al Celler de Can Roca, la cooperativa Art i joc, la científica Núria Roca, assessora en projectes de recerca, els alumnes  Carla Gensana, Irene González i Víctor Tuxans, guanyadors de tres premis a l'Exporecerca jove i Jesús Lera, empresari i pastisser.

 

 

 

220_117886_1831354_587190.jpg

     Aula Oberta. "Contruccions amb Palets". Els alumnes, a partir de palets, dissenyaran i crearan diversos objectes i mobles. Aquest crèdit es realitzarà en l'horari habitual i els alumnes continuaran  assistint a les experiències laborals. 

 

 

 

353 paraules