Concurs Agenda de la sostenibilitat

Concurs Agenda de la sostenibilitat

per Administrador/a a8058969 -
Nombre de respostes: 0
Resultat d'imatges de agenda escolar diba

Com ja sabeu l'institut us proporciona una agenda escolar de la Diputació de Barcelona. Des de la mateixa diputació ens han informat que han estrenat un canal d’Instagram amb l’usuari @agendaescolardiba (https://www.instagram.com/agendaescolardiba/), amb la voluntat de sensibilitzar i fomentar la participació i el sentiment de comunitat entre els joves que reben l’Agenda Escolar.

A través de les xarxes socials Instagram i Facebook (https://www.facebook.com/agendaescolar) proporcionen informació de contingut ambiental, relacionada amb la temàtica del curs, així com sobre les diades internacionals.

 

Per motivar l’ús d’aquestes xarxes socials i donar-les a conèixer, durant aquest mes de novembre sortejaran un carregador solar portàtil entre totes les persones que els segueixin, comentin la publicació d’Instagram titulada “SORTEIG: JO ESTALVIO ENERGIA”, explicant-los què feu per estalviar energia amb l’etiqueta #joestalvioenergia i mencionant amb l’@  a tres persones en el mateix comentari a la publicació.

També regalaran un “Kit per estalviar energia a l’escola (consistent en un luxímetre, un endoll mesurador d’energia i una guia amb propostes per estalviar energia), a l’escola amb major participació d’alumnes en el sorteig. Per poder optar a aquest premi, cal que els alumnes que heu rebut l’#AgendaEscolarDiba aquest curs, especifiqueu en la mateixa publicació el nom de l'Institut El Vern i el municipi de Lliçà de Vall.


Gràcies per la vostra col·laboració!


222 paraules