Reconeixement PFI en les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà que es realitzaran el curs 2015-16

Reconeixement PFI en les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà que es realitzaran el curs 2015-16

by admin 2 -
Number of replies: 0

Els alumnes que estan cursant amb aprofitament un PFI el curs 2014-15, tindran reconeixement en les proves d’accés de cicles formatius de grau mitjà que s’especifica en la Resolució ENS/226/2015, de 12 de febrer.

És voluntat del Departament d’Ensenyament que per a les properes convocatòries la formació rebuda en un PFI es segueixi tenint en compte. Tanmateix, l’article 41 de la LOMCE on es regula l’accés a cicles formatius de grau mitjà en el seu apartat d) diu que hi podrà accedir l’alumne que hagi superat una prova d’accés d’acord amb els criteris establerts pel Govern. Estem a l’espera de la publicació d’aquests criteris per tal de valorar la possibilitat de mantenir el reconeixement PFI en les proves d’accés.

Per tant, en el moment de fer la difusió dels programes per al curs vinent, no es pot concretar quines facilitats tindran els alumnes que superin els PFI en les proves d’accés de l’any 2016.

Aquest fet s’ha de tenir en compte tant en la difusió impresa dels programes com en la informació publicada als webs dels centres.