Efectes de la superació dels Programes de formació i inserció

Efectes de la superació dels Programes de formació i inserció

by admin 2 -
Number of replies: 0

Nota informativa sobre els efectes de la superació dels Programes de formació i inserció de cara a la continuïtat formativa: 

1. Les persones inscrites en aquestes proves que superin el programa de formació inserció amb una qualificació final igual o superior a 8, estan exemptes de fer la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà. 

2. Les persones que superin el programa de formació i inserció tenen dret a l'exempció de la part científica i tecnològica de la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà, sense perjudici del dret a l'exempció total. 

3. Si la qualificació obtinguda en la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà és igual o superior a 4 se sumarà a aquesta qualificació un 20% de la qualificació amb què ha superat el programa de formació i inserció sempre que aquesta sigui inferior a 8.

4. Els alumnes que estiguin cursant o hagin cursat un programa de formació i inserció i siguin menors de 18 anys podran incorporar-se, amb caràcter excepcional, als centres de formació de persones adultes per obtenir el graduat en educació secundària obligatòria.