Jclic  Final

  • Bon dia,
    quan un mestres assigna diferents activitats a un grup, com es pot fer per a que l'any següent un altre mestre pugui aprofitar aquelles mateixes activitats pel nou grup que fa aquest curs.
    Exemple El mestre A fa classe a 3A i assigna unes activitats. L'any següenta el mestre B fa 3A i vol aprofitar l'assignació que ha fet el mestre A sense haver de tornar a assignar les activitats de 3A.
    Gràcies.

    la nostra web:

    http://agora.xt…anet/index.php
  • Hola,

    Les assignacions d'activitats JClic només les veu el mestre/a que les ha fet. No les pot veure cap altre usuari/ària, ni tan sols els administradors. No hi ha cap sistema d'exportació ni està previst que es puguin reaprofitar les assignacions, així que no és possible fer això que demanes. En canvi, si fos el mateix mestre/a que les vol reaprofitar, sí que ho podria fer ja que podria modificar les dates de les assignacions. Per tant, cada mestre/a haurà de fer les assignacions almenys una vegada.

    Si voleu tenir un llistat de les activitats que s'han assignat, l'única manera és que feu una llista a banda del mòdul.


    Salutacions,

    Toni
  • Gràcies.

    Hagués estat una opció força efcient el fet d'estalviar cada curs el haver de reassignar la mateixa activitat any rera any...

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right